Forum kadınlarının ses tonu.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
ses atılıyor olsaydı “al bütün forum kadınları senin, erkekleri hümanın olsun” derdim ama atılmıyor ne yazık ki..

Sende bu taktiğe iyi alıştın ha! Yok şöyle yerim böyle yerim, şöyle şişman biriyim! Beklentileri düşük tutup milleti şaşırtmak çok akıllıca.
Neyse uygun bir zamanda bir ses ay bakalım Yarma hanımcığım. Fotoğrafının yorumunu yapmadık henüz, fazla etki yaratmadı "anlık" bölüme attığınız için.

Ciddi diyorum ya sjsjxd
Napim yemek yemeyi seviyorum.:icon_ohoh:

Aa ben grip sesine bayılırım, böyle kalın ve boğuk, muhteşem.
Hasta olunca bana konuşabilirsin yarmacım, sevgim asla azalmaz...

:pahhh canımmm benim ben sana hep konuşurummm.

ses atılıyor olsaydı “al bütün forum kadınları senin, erkekleri hümanın olsun” derdim ama atılmıyor ne yazık ki..

Senin atman gerekmez. Sen mükemmel birisin, en güzel sesli, en güzel yüzlü kadın, muhteşem bir detay sen.
Burada senin sesini duymayı hak edecek birileri yok.
Sen mistik güçleri olan, psişik güçlere sahip birisin, ne işin var böyle konularda falan.

Melodram da çok güzelim diyor, fotoğraf yok. Sesim şöyle güzel böyle güzel ses atma yok.
Eleştiriye geldiği zaman dibine vuruyor ama..

Bu forumda henüz çirkin veya itici birine denk gelmedik :) forum oyunlarında görüyoruz zaten. Herkes çok tatlı, mükemmel ve muazzam.
Ah şu kasıntı tiplere o kadar uyuz oluyorum ki..

Ben bugün Aze hanımla konuştum, çok hoş. Pamuk gibi, sert görüntüsünün altında yumuşacık bir ses var.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Geri