neyim ben uzun boylu zengin koca avcısı mı?Laf sokma değil de durum tespiti.
E öyle.
Ya boy ya zenginlik...geyikler hep bu çerçevede.
Çağ-çevre bunları dayatıyor,yadırgamıyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
neyim ben uzun boylu zengin koca avcısı mı?Laf sokma değil de durum tespiti.
E öyle.
Ya boy ya zenginlik...geyikler hep bu çerçevede.
Çağ-çevre bunları dayatıyor,yadırgamıyorum.
Nick ver nick.. söyle şaplaklayıp gönderelim.Bir ara "kankimle kotuyse bende ozaman onunla kotu olim salca olim" tavirlari vardi. Hatta durduk yere soguttu kendini salak. Neyse bu durumuda yasadik forumda
Belasini buluyor zaten cano. Durduk yere atese atarsan kendini "yakarlar,)))"Nick ver nick.. söyle şaplaklayıp gönderelim.
neyim ben uzun boylu zengin koca avcısı mı?
üzdünüz beni nyc bey..Bilmiyorum,direkt sizi baz alarak üzerine düşünmedim.
Şayet öyleyse de yanlış bir şey değil bence.
Bir şeyin benim hoşuma gitmiyor oluşu onun doğruluğunu ya da yanlışlığını belirlememeli.
üzdünüz beni nyc bey..
Yeni yönetim beni banlamasın diye içeriği editledim, ne anlayışsızsınız ya.........................
Hsjxjxskxjxjxjzkksksksksksk uzun böyle erkek görmek istiyorum yazan hanım bireyleri senin profiline yönlendircem ama dkxjxksksksk.senin yapacağın editi düdüklesinler ya lşaskdla insan açıklayıcı bir şeyler yazar şu beklenti bu beklenti diye, gitti konu pij oldu.
Hsjxjxskxjxjxjzkksksksksksk uzun böyle erkek görmek istiyorum yazan hanım bireyleri senin profiline yönlendircem ama dkxjxksksksk.
Seyahat zorluğu çekmeyen forum azaları diye konu açmamı ister misin dksjsjskskkskskskslsk.alayı istanbulda filan bunların ya yönlendirsen ne olacak şlasjdşajsd
aynen aynen seyahat engeli olmayan bayan eleman aranıyor ilanı gibi şlajsdşasSeyahat zorluğu çekmeyen forum azaları diye konu açmamı ister misin dksjsjskskkskskskslsk.
Moses bana yokluk dionda sen yoklugun kralini yasion be kral. Shshshahah @Moses
Sende yok demion ama? Mesajlarina baktigimda yoklugun kralini cekiyorsun gibi geldide bana .sbak üste doğru sevgili arkadaşım hüma beni pazarlamak istediğinden bahsediyor, ben bir şey söylemiyorum yani giderin var sana yönlendirecem gibi diyor anlatabildim mi![]()