Forum kadınlarının forum erkeklerinden beklentileri

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 191 gün önce görüldü
Yanlış yerlere çekilmesin diye mesajımı editledim.............

beklentiler üzer...............

Aksam gelirken iki ekmek al diyecek halimiz yok
Ne bekleyecekmisiz :d

• Kahkaha
Tepkiler: 0
Seviyeli, anlayışlı, zeki olmalarıdır herhalde, zenginlik pek söker mi bilemem. Peki erkeklerin de bayanlardan beklentileri diye de bir başlık açılırsa ne olacak:)

Konrad Lorenz kuramları üzerine konuşabilecek birini beklemiyorlardır muhtemelen.
Boy moy bişiler diyolardı. Güldükleri konular üzerinden de beklentileri üzerine çıkarımlar yapılabilir.
Forum dışında genel olarak yaşadıkları sosyal yapıdan olsa gerek zayıflıklarını çirkefçe reddeden,zayıflıklarını maskelemek adına zorba adamlara yönelen,dedikodu (tek güzel yanları) alışveriş ve bakım dışında pek bir şey konuşamayacağınız çoğunluğu histerik memelilere fazla anlam yüklüyorsunuz.
İstisnalar var tabi.
Ağzımda gülüm,elimde hediye kutumla önlerinde eğiliyorum.

Konrad Lorenz kuramları üzerine konuşabilecek birini beklemiyorlardır muhtemelen.
Boy moy bişiler diyolardı. Güldükleri konular üzerinden de beklentileri üzerine çıkarımlar yapılabilir.
Forum dışında genel olarak yaşadıkları sosyal yapıdan olsa gerek zayıflıklarını çirkefçe reddeden,zayıflıklarını maskelemek adına zorba adamlara yönelen,dedikodu (tek güzel yanları) alışveriş ve bakım dışında pek bir şey konuşamayacağınız çoğunluğu histerik memelilere fazla anlam yüklüyorsunuz.
İstisnalar var tabi.
Ağzımda gülüm,elimde hediye kutumla önlerinde eğiliyorum.

meme filan şimdi kavga çıkacak.. yine kaos yine hüsran.

• Kahkaha
Tepkiler: 0
iki boy konusu açtım diye niye herkes laf sokuyor. üzerime alınıyorum..şaka yaptık altı üstü.. ne diye konu açayım ne istiyorsunuz benden:(

Biskolata erkeği gibi davranıp arka fonda ilyas salman olmasınlar mesela. Hoşlandığı kız için diğer hatunları da harcamasınlar anlığa da emojili foto atmasınlar direkt atsınlar görelim nedir yani.

Sebastian senden beklentimi biliyorsun Sevgilim Sjsjsjs

Foruma girince gördüklerimden ne beklentim olsundu.

Beklentiler hayal kırıklığı oluşturur. Onun dışında beklentilerinizi karşılayacak erkek yok gibi ya.. Klaus reyiz hariç..

iki boy konusu açtım diye niye herkes laf sokuyor. üzerime alınıyorum..şaka yaptık altı üstü.. ne diye konu açayım ne istiyorsunuz benden:(

Laf sokma değil de durum tespiti.
E öyle.
Ya boy ya zenginlik...geyikler hep bu çerçevede.
Çağ-çevre bunları dayatıyor,yadırgamıyorum.

Geri