Forum İmzaları, 2014 Forum İmzaları, İmzalık Sözler 2014, 2014 İmza Arşivi

Konu sahibi son olarak 2718 gün önce görüldü
Çünkü gelmicem dedi. Eğer gelcem deseydi belki döner diye beklerdim, ama gelmicem bekleme beni dedi. BENDE O YÜZDEN BEKLEMİYOM.

insanın kendi içiyle konuşması en uzun olanıymış meğer. en sancılı olanmış.

Anlatsanıza biraz hayat neden bi tek size güzel?

"Sevdiği adamla mutlu olan kadınlar kıskanılası.”

Sana koşulsuz sunduğum aşk, ona ihanet etmen anlamına gelmiyor katilim. Ki ihanet bir insanlık suçudur bana göre. Ve ihanet, intikamın yan komşusudur; bir gün mutlaka kapını çalar, seni sana olan sevgim bile kurtaramaz..

Birisi var. o şuan başka bir yerde ve mutlu. gülüyor lan bensiz resmen gülüyor.ben onsuz nefes almaya bile zorlanırken o başkalarıyla gülüyor. akıl alacak gibi değil.

Ben yokum artık diyordu. Ama her yerdeydi, baktığım her yerde.

En iyi ben tanır, bilirim seni. Tek bir damla su olsan, gider rakıya damlarsın. Kanında alkol olmadan uykuya bile dalamayacak bi korkaksın.

Şu anda nerde olmak isterdin?" Dedi geçiştirici bir tavırla. "Umrunda" dedim bitik bir umutla. Sustuk.

Seviyordum yaptığı her şeye rağmen.
Sevmiyordu yaptığım her şeye rağmen.

2 saniyelik bir kokudan bahsediyorum. Beyine gidiyor, geçmiş anıları hatırlatıyor, üstüne bir de gözleri yaşatıyor. 2 saniyelik bir koku.

Ona da verme tutamayacağın sözleri.

Yalan değil bittim ben de, paramparça kalbim ve söz verdim çıkmam yoluna..

Adın içimde yara.

Falımda geri dönecek acıları unutturacak mutlu olacaksınız falan yazıyodu sakızı attım kağıdı çiğnedim.

Baktım çözülecek gibi değil, oturdum bir düğümde ben attım.

E sen artık okumuyorsan ben daha niye yazayım?

Kalbimi acıyla tanıştıran o seni unutsam..

”Çok mu ağladın?” diye sordu adam kederli bir ses tonu ile.Kadın alaycı bir tebessüme ile gözyaşlarını silerken ”Bir can simidi bulsan iyi olur.” diye cevapladı.

"Hiç mi konuştuklarımız aklına gelmiyor? Hiç mi duygulanmıyorsun?Aklına bile mi gelmiyorum?..Hayır'sa defol git bi kere daha."

Geri