Forum İmzaları, 2014 Forum İmzaları, İmzalık Sözler 2014, 2014 İmza Arşivi

Konu sahibi son olarak 2718 gün önce görüldü
Hayat sen başka planlar yapmakla meşgulken başına gelen şeydir.

+İyi misin?
-İyiyim.
+O kadar beddua nereye gidiyo anlamıyorum ki ben..

Unutmak iyilerin intikamıdır. Unuttum seni. Yokmuşsun gibi yapmadım, yok ettim!

Sana olan aşkımı bilsen,
bana olan duyarsızlığından utanırdın.

Beni ben yapan şeyler, seni sen yapmaya yetmeyebilir…

Unutma! Sana bir yabancıyken aşık olduğun, terk ederken en iyi tanıdığındır.

Şimdi benim anı diye sakladıklarım,
senin çoktan unuttukların.

Ben, kalan olmaya boyun eğecek kadar korkağım, sen giden olmaya bu kadar cesaretli... Şimdi hangimiz daha güzel sevdi?

Unutulmaya hep hazırım ben.

Bendeki seni fark etsen, belki de kendine aşık olurdun.

“Bir gün aradığın insanı hayatına alırsan sakın ona nefesim deme! Aldığı her nefesi geri veriyor insan...”

Sizin hiç "kalbimi dinlesem erken davranıp kaybetmekten, aklımı dinlesem bekleyip geç kalmaktan korkuyorum" dediğiniz, bir aşkınız oldu mu?

Gemin batıyor ve sen kıyıları denize çekmeye çalışıyorsun. Bir gerçeği daha anlıyorum aşkta... Seninle aynı denizde olsak da bindiğimiz gemiler başka!

Kimileri yokken bile var gibiydi, kimileri elimizi tutarken bile yanımızda değildi...

Sakın yanlış anlama kendimi yitir miş değilim. Sadece sende kayboldum o kadar.

Seven kolay unutmuyordu. Kolay unutan da sevmiş olmuyordu zaten.

Senden beklediğim dürüstlüğü bana hiç göstermedin. Hatta kendi gözümdeki değerimi daha da düşürdün. Nasıl mı? Karşındaki sana kanıyormuş gibi yaptıkça süslü yalanlarına daha özensiz olanlarını ekledin. İnsan kandırdığı insanın değerini, söylediği yalanların ucuzluğuyla bile düşürebiliyormuş anladım. Keşke beni bu kadar basite almasaydın.

Müsait bir aşkta gülecek var.

Bir gün o kişi karşınıza çıkarsa, ona sadece şunu söyleyin: " Beni sevmeye yaralarımdan ve hatalarımdan başla. Ben onlarla barışığım. Senin ekleyeceklerini de sevmeye hazırım. "

Sevmedin bari gel içimi topla... Bir enkazdan geriye ne kaldıysa.

Geri