Guvenlige fotonu vereyim de seni almasinlar:d gitarla sarki soyleyerek bi cocuk girerse almayin dicem..@juju nun hukuk bürosunda buluşacağız.Bana hava atacakmış
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Guvenlige fotonu vereyim de seni almasinlar:d gitarla sarki soyleyerek bi cocuk girerse almayin dicem..@juju nun hukuk bürosunda buluşacağız.Bana hava atacakmış
o yol üstündeki shell ne hayat kurtarmıştı ya, patlamak üzereydim kjdfvbilen bilir @Hilal m aşkom, doğum günüm için izmirden istanbula gelip çokzel bi organizasyon yapmıştı<333
hajhsss sen bir de bizi beklemiştin….. benim fedakar bebeyim<333o yol üstündeki shell ne hayat kurtarmıştı ya, patlamak üzereydim kjdfv
bi tık üstü gelmez burda daha o bulusmanın<3 pardon bi tık üstü senin dügün olur artık.dgkdjbilen bilir @Hilal m aşkom, doğum günüm için izmirden istanbula gelip çokzel bi organizasyon yapmıştı<333
Yaaaa Türk
Yuh :XBana borç veren olursa seve seve katılırım.
Dur @Serçe sen fransız kaldın espiriye.Yuh :X
Sen ver hayrına isteyen olursa :d
Hangi oyunu? Bir harf değiştir?Yoo takılıyorum sana da oyunu kitledin tebrik ederim