Forum içi bir buluşma için ayarlama yapılsa bir mekanda takılmayı düşünür müsünüz?

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Evet arkadaşlar nabız yoklaması yapıyoruz, sevdikleriniz ve kavgalı olduğunuz kişiler ile yüzleşmek için, içinden geçeni söyle de diyemiyor olduğunuz şeyleri yüz yüze söylemek için bir etkinlik olsa?
Fikir, görüşler varsa alalım lütfen.. :sanabayiliyorum:

İçinden geçeni söyle konusunda edemediğim küfürleri şey övgüleri döverken söylerim artık iyi olur.
Gelecek misin Psinoza?

Haberlere cikarsiniz artik kavgali oldugunuz kisiyle bulusursaniz.

Sevdigim insanlarla bulusacak olsam bulusurum zaten, bU tur platformlardaki buyuk toplantilara katilmam.

Bence çoğu kişi birbirini görse çok sevinir, ben derim mesela oha lan bu tip mi bunu diyen ahahah yaparım..

Haberlere cikarsiniz artik kavgali oldugunuz kisiyle bulusursaniz.

Sevdigim insanlarla bulusacak olsam bulusurum zaten, bU tur platformlardaki buyuk toplantilara katilmam.

Kavgaları olanları ayrı masaya oturtur durumu çözeriz. Ayrıca merak ettim "bU" yazmışsın neden "u" büyük bir anlamı var mı? Bir gönderme gibi vs vs. Teşekkürler.

Nicomedia öp kardeşim, hoşuna giderse bir de böyle "şak" sesi çıkarma zevkini sana yaşatmak için izin vereceğim.

Kavgaları olanları ayrı masaya oturtur durumu çözeriz. Ayrıca merak ettim "bU" yazmışsın neden "u" büyük bir anlamı var mı? Bir gönderme gibi vs vs. Teşekkürler.

Yok yahu, elim caps lock'a carpmis : ))
Yani universite lise bulusmasi degil, her turlu piskopat var buralarda : ))
Hayatimi tehlikeye atamam :p

Sevmediğim üyelerle aynı masada yemek yerken ben:

images

Yok yahu, elim caps lock'a carpmis : ))
Yani universite lise bulusmasi degil, her turlu piskopat var buralarda : ))
Hayatimi tehlikeye atamam :p

Haklısın, yüzünü karalama yapıp fotograf atan, maske takıp atan var.. konuyu açtığım için pişmanım :(

Anlat ne biliyorsanız hanfendisi, bilgilendirme yap lütfen. Yoksa güvende değil miyiz?

Tabi ki degilsin :d
Yonetimdekiler kesin biliyordur, bence onlar anlatsin. Ben hepsini detaylariyla bile bilmiyorum, bilmek de istemiyorum :d

Tabi ki degilsin :d
Yonetimdekiler kesin biliyordur, bence onlar anlatsin. Ben hepsini detaylariyla bile bilmiyorum, bilmek de istemiyorum :d

En son birisi için bir şeyler duyduk, ama oda forumdan uçtu gitti. Ben kötü birileri ile arkadaşlık yaparsam lütfen bana söyle. Denk gelirsen aha bununla konuşma de lütfen. Yada seninle parola ;pup olsun.

Bana yakin olanlarla Koln'de bulusmak isterdim. Yabani ve thalassayi davet ettim ama gelmediler

Geri