hsjdjdkd
Altın Üye
-
-
-
-
-
Ramazan ayına özel forum etkinlik/yarışma önerileriniz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Pastanemde şefler bir hareketime bakıyorYemek yarışması olsun bence uygun
Redrelved pasta hazır mi need..)
+1111111111ramazan ayına özel değil de genel bir yorum yazmak istiyorum. müsaadenizle, öhüm.dflşg
okey, 101 vb. oyunlar yazılacaktır zaten. forum içerisinde çokça oynayana denk geldiğim için ben de kelimelik oyunu olabilir diyorum. bir de madem bir reform yapıldı, düzenlenecek olan her şeyde katılım sayısının yüksek olmasını beklemeden icraata dökülmeli. bizim üyelerde biraz şey var: 'beş kişi oyun mu oynayacağız? zaten 15 kişiyiz, ayın üyesi mi seçeceğiz?' diyerek negatif basıyorlar.dfgfdg
mesela, valo oynanıyor. arada izlemeye girdiğimde forumdan en az beş kişiyle karşılaşıyorum. oyunun kurallarını bilmem tabii ama beş-altı kişiyle de oynanabiliyorsa bu oyun, oynansın. şampiyonlar tek oyunla da belirlenebilir ya da üç oyun oynanır, 2+1 olan kazanır gibi gibi. burada asıl edinilmek istenen hareketlilik ve eğlence ise üçe, beşe bakmadan düzenlenmeli. çünkü ben oyundan zerre anlamasam da izlemek ve goy goy yapmak için giriyorum. oyuna katılmasa da bi şekilde yorumlarıyla vs. eşlik edecek üyeler de var. sayılara, negatif basanlara çok takılmadan devam ettirmeli ve sürekliliği korumalısınız.
Kankisi çok olan alır gider kjkjkhoy verilerek yapılan yarışmaların bu forumda çok adil sonuçlanacağını düşünmüyorum (:
Kankisi çok olan alır gider kjkjkh
Katılıyorum sanaemek vermeye değmez
okey falan da ben anlamam .p
Katılıyorum sana
Şey olabilir mesela kitap okuyup özet çıkarmak kgjgjfjdhd kim daha çok kitap okuyacak bir ayda
Seni kim niye övsün ne hayrını gördük yani iki dss attın diye admin mi kesileceksin başımıza kjkhkhkhkbbbbeni övme yarışması yapın...........
en güzel övene adminlik verilzin.
O yüzde dedim ya khkbkvbak onu en iyi ben yaparim ama .p