forum etkinlik/yarışma önerileriniz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayy bakalım nasıl etkinlikler çalacak kapımızı... ^33 mızlamanın ve haksızlığın olmadığı yarışmalar görelim inş.

ve @Yarchitecten hayırlı olsuuun yarcitom. yeni rengin çok güzel, çok göz alıcı... tebriksiz geçmeyeyim.
IMG_4849.jpeg

Valla arkadaşlar bu kadar yetişkin insan. Etkinlik olarak Sherlock Holmes bulmacası çözecek değil.

Gelmiş geçmiş en iyisisin Lefty. Sen bu forum yöneticiliği işinin Messisisin, Jordanısın, Phelpsisin, Boltusun, Carlsenisin, Schumaerisin…
Teşekkür ederim, duygulandım. :) Artık çok daha dinamik bir ekip geldi ve eminim ki forumu çok iyi bir noktaya taşıyacaksınız. Hepimizin bu forumda yıllardır emeği var.

Birebir kafes dövüşü etkinliği yeniden aktif edilsin, teşekkürler.

Yok horoz dövüştürelim

aklıma bi anım geldi

çocukken anneme pazardan zorla civciv aldırmıştım “zaten ölüyor” du.
Anam bu ölmedi. Bildiğiniz tavuk oldu. Parka gidiyoz bu salağı da götürüyoruz HAHAHAHAHSNDCBXBXBDBBD
baktık olmuyo kesip yedik. Tşk

ya bişi dicem forumda eskiden yarışmalar oluyordu şöyle böyle diyordunuz
2 sayfa yazılmış sadece okey cepte hadi daha başka alternatifler yok mu
off ben eskiden daha hareketli sanıyordum forumu övüyordunuz şöyle şeyler oluyor böyle şeyler oluyordu diyeee

okey deyip 101'i atlamazsak sevinirim....
e marifetli eller yarışması vardı, ses yarışması falan. yani yarışmalar yapılıyordu yapılmasına ama yine adilliğinden bahsedilmiş.
amaan, maksat eğlenmek... başlayalım birinden :d
buranın hareketliliği hep kaostan, bak bu ara yine bi canlandı böjbjb

Yapılacak en güzel yarışma yemek yarışması, ama fotoğraf atıp değil, daha profesyonel video falan olmalı, birçok görsel olmalı.
Çünkü pastaneden pasta alanlar, iş yerindeki yemekçiye yaptıranlar, anasına yaptıran kişiler var..
Tarihin en iyi barbunyası ile, mezardan çıkan ölü forumcuların ve tarikat gibi yayılmış üyelerin geçersiz oylarına bile direnmiştim.. her yerde anlatırım bu hikâyeyi.. o barbunya efsane oldu, filmi çekilir yakında.

ya bişi dicem forumda eskiden yarışmalar oluyordu şöyle böyle diyordunuz
2 sayfa yazılmış sadece okey cepte hadi daha başka alternatifler yok mu
off ben eskiden daha hareketli sanıyordum forumu övüyordunuz şöyle şeyler oluyor böyle şeyler oluyordu diyeee
Şarkı yarışması

Yapılacak en güzel yarışma yemek yarışması, ama fotoğraf atıp değil, daha profesyonel video falan olmalı, birçok görsel olmalı.
Çünkü pastaneden pasta alanlar, iş yerindeki yemekçiye yaptıranlar, anasına yaptıran kişiler var..
Tarihin en iyi barbunyası ile, mezardan çıkan ölü forumcuların ve tarikat gibi yayılmış üyelerin geçersiz oylarına bile direnmiştim.. her yerde anlatırım bu hikâyeyi.. o barbunya efsane oldu, filmi çekilir yakında.
bu forum pasta yarışmasına pastaneden pasta alıp ben yaptım diye koyanları hak ediyor. fazlasını ya da efsane barbunyayı değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri