Valla inanırım kjkgkgjvfirumsaldan her şey beklenirOkey yarışmasında bile adaletsizlik diyerek gitmişti bir üye kfkfkf
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Valla inanırım kjkgkgjvfirumsaldan her şey beklenirOkey yarışmasında bile adaletsizlik diyerek gitmişti bir üye kfkfkf
övülmem için bişi yapmam gerekmior...........Seni kim niye övsün ne hayrını gördük yani iki dss attın diye admin mi kesileceksin başımıza kjkhkhkhkbbb

Aman nolacak ya yarışma eğlencesine zaten. Takılma. Herkesi memnun etmek zor oluyor işte jfjfjValla inanırım kjkgkgjvfirumsaldan her şey beklenir
Teşekkür ederim askooo@Yarchitecten görevin hayırlı olsun canım, rankının rengini yerim ya jdkdj
Zuhal topal olayım bende ya yapalım mı onu ya fhhjkk" @Yarchitecten ile iftardayız" yarışması olsun. Hamarat üyeler iftar masası hazırlayıp Yarch ve diğer yarışmacıları davet etsin.
mızlamanın ve haksızlığın olmadığı yarışmalar görelim inş.
Kainatın en iyi yöneticisi yarışması istiyorum ama @Lefty yarışmıcak
Gelmiş geçmiş en iyisisin Lefty. Sen bu forum yöneticiliği işinin Messisisin, Jordanısın, Phelpsisin, Boltusun, Carlsenisin, Schumaerisin…Ben köşeme çekildim, sana bol şans diliyorum.![]()
Teşekkür ederim, duygulandım.Gelmiş geçmiş en iyisisin Lefty. Sen bu forum yöneticiliği işinin Messisisin, Jordanısın, Phelpsisin, Boltusun, Carlsenisin, Schumaerisin…
Şarkı yarışmasıya bişi dicem forumda eskiden yarışmalar oluyordu şöyle böyle diyordunuz
2 sayfa yazılmış sadece okey cepte hadi daha başka alternatifler yok mu
off ben eskiden daha hareketli sanıyordum forumu övüyordunuz şöyle şeyler oluyor böyle şeyler oluyordu diyeee
radyo kurulduğunda bunu kopyalayıp bakın radyo getirdim dersin cözşcşsşfşsidşburaya radyo kurulsun…. yorumlara yazarak eriniyorum. sesli cevap vermek istiyorum artık!!!111 iyi günler.
bu forum pasta yarışmasına pastaneden pasta alıp ben yaptım diye koyanları hak ediyor. fazlasını ya da efsane barbunyayı değil.Yapılacak en güzel yarışma yemek yarışması, ama fotoğraf atıp değil, daha profesyonel video falan olmalı, birçok görsel olmalı.
Çünkü pastaneden pasta alanlar, iş yerindeki yemekçiye yaptıranlar, anasına yaptıran kişiler var..
Tarihin en iyi barbunyası ile, mezardan çıkan ölü forumcuların ve tarikat gibi yayılmış üyelerin geçersiz oylarına bile direnmiştim.. her yerde anlatırım bu hikâyeyi.. o barbunya efsane oldu, filmi çekilir yakında.