Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Alaz benim sesimi unuttun demek. Tşk.
bence herkes forumdaki yayın bölümünden ''ses veriyorum'' desin, yoksa nasıl bilelim...
ha bu arada Enchanting'in sesi muhteşemdir, ajdar'dan sonra Türkiye'ye gelmiş en iddialı ses.
sızın bı whats grubunuz vardı hanı mugo ben kebelek dıye oradakı bılgıler ıle tehtıd et Bahtiyar ı shajfhdhsf
Tek like'lık sesimiz varmış...
Duymadığım sesi unutmam çok normal değil mi Jesse?Alaz benim sesimi unuttun demek. Tşk.
Konu oldukça revaçta. Sevgili analizciler test sonuçları neledir ?![]()
hani bu aramızda bir sır olacak kalacaktıbelki bir ajdar değilim evet ama ben de 90 desibel ses çıkarabiliyorum... tahammül edebilenler eqlesin.
Yine başarısız olduğum bir konu (:
Al işte...Hocu ses upload sitesi arıyordum bende senin attığını görünce aha buldum dedim diyip like atmıştım.:biggrin: tşkkkkkkk.
Sizin gıybet yapabilme ve olaylara hakimiyet sağlayabilme özelliğiniz yeter... sakın yüzünüz düşmesin kardeşlerim sakın![]()
Aşk olsun be, ben bir ses teli yüzünden kendinize bu kadar yükleneceğinize daha iyi yanlarınızı ortaya çıkarmanız için sizi cesaretlendiriyorum... üzdü.Yerin dibine soktu bizi
Aşk olsun be, ben bir ses teli yüzünden kendinize bu kadar yükleneceğinize daha iyi yanlarınızı ortaya çıkarmanız için sizi cesaretlendiriyorum... üzdü.
Sizin gıybet yapabilme ve olaylara hakimiyet sağlayabilme özelliğiniz yeter... sakın yüzünüz düşmesin kardeşlerim sakın![]()
Al işte...