Forum erkeklerinin ses tonları

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 188 gün önce görüldü
Hüma milletin ağzına balı sürüp kaçtın, yok analiz yapacağız, yok değerlendirme yapacağız. Konuda millet erkek erkeğe kaldı. Kötü sonuçları olacak diye korkuyorum. Şahsen telefon da bir erkekle konuşmak hiç keyif vermiyor.

İlham perisi olacak kadar erkeksi miyim hacım hahahahahha
Evet güvenenler var ama rivayette

Tabikide hayır! Konuyu aklıma getiren sen ve Aziz'di onu demek istemiştim.
Ses tonu güzel olanlar bence dj olmalı. :D

Hüma milletin ağzına balı sürüp kaçtın, yok analiz yapacağız, yok değerlendirme yapacağız. Konuda millet erkek erkeğe kaldı. Kötü sonuçları olacak diye korkuyorum. Şahsen telefon da bir erkekle konuşmak hiç keyif vermiyor.

Yapıyoruz zaten beyefendi Cheft benim sesini duyduk bile. (:
Siz kaçırmışsınız. Alaz hanım değerlendirmesini konuya yazmıştı.

Son düzenleme:
bence herkes forumdaki yayın bölümünden ''ses veriyorum'' desin, yoksa nasıl bilelim...
ha bu arada Enchanting'in sesi muhteşemdir, ajdar'dan sonra Türkiye'ye gelmiş en iddialı ses.

Konuşulmasın kanka.:biggrin: Ne gerek var? @Melodram, el at şu işe sana zahmet pampa.
Sen beni rencide ediyorsun ama her yerde, konuşacaksınız işte! Duysun herkes o turşu sesini. :biggrin:
Duysalar da anlayamazlar zaten, evet sayın if kullanıcıları duyup da anlayamadığınız bir ses olursa bu Bahtiyar'a aittir...

Sen beni rencide ediyorsun ama her yerde, konuşacaksınız işte! Duysun herkes o turşu sesini. :biggrin:
Duysalar da anlayamazlar zaten, evet sayın if kullanıcıları duyup da anlayamadığınız bir ses olursa bu Bahtiyar'a aittir...

Mektuplarımı istiyorum, yıkıl karşımdan!:biggrin:

Kelimelik oynayan var mı ?

Edebilirsin bacım..

Geri