forum erkekleri

Konu sahibi son olarak 2304 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bıraktım kendı hallerıne canım :)

Abi bilenler söylesin ozaman ne biliyo . 1 bucuk sene oluyo foruma gireli korku filmi yaşattınız resmen öcü mü la bu erkekler yiyo mu :) Fişleyinde bizde ona göre önlemimizi alak bizede sarkabilirler lzxmczc :)

Evet pmler dökülsün ortalığa ikinokta bana asıldı diyen varsa çıksın ortaya bizde bilelim ala ala ya..

Çıkmış sorular temizle bunu.. :p

Kesinlikle saflar. Öyle güzel kandirilırlar ki.. sadece bir bayan üyeyi sevsinler ve saygi duysun. Sonra o bayan onlari parmaginda döndürür, döndürür, döndürür.. Benim sahit oldugum budur. Devami gelicek

bi de bu hıyarların herşeyi yoluna uydurma huyu vardır
mesela görüştüğün biri var mı der
senin nabzını yoklar
bununla birlikte forumdakilere karşı seni uyarıyorum ayağına yatar :p

Bazı kendini bir şey zannedenler var onlar çok itici.

Forum erkeklerinin sizlere olan tavirlari karakteristik ozelliklerinin yani sira biraz da sizin biraktiginiz izlenim ve yaklasimlarla sekil alir. Bunu forum erkegi olarak indirgemekte yanlis aslinda. Her iki cins icin de bu durum her alanda boyledir. Nasil davranis sergilersen karsiligini layigi ile alirsin.

Forum erkeklerinin sizlere olan tavirlari karakteristik ozelliklerinin yani sira biraz da sizin biraktiginiz izlenim ve yaklasimlarla sekil alir. Bunu forum erkegi olarak indirgemekte yanlis aslinda. Her iki cins icin de bu durum her alanda boyledir. Nasil davranis sergilersen karsiligini layigi ile alirsin.

o kadar

Geleli iki gün olan insanlardaki bu kendinden emin kişilik analizlerine bayılıyorum. Hepimiz insan sarrafıyız eveeet.

Forum bahane erkekleri demiyor forum erkekleri diyor..İlla burada yeni olması gözlem yeteneği olmadığını göstermez ve kaldı ki çoğu da katılıyor hak veriyor..

aha biri daha
ya sen benim iki gndür burda olduğumu ne biliyorsun
akşama kadar alttaki üyeyi öpüp koklayıp duruyorsunuz yazılanları okuduğunuz var mı acaba
üyeleri sen tanıyamamışsın
mesela beni :p

Kendinden emin sıfatını bu yüzden ekledim.

Tatlisim seni kastetmedim. <333 tepki diğer kısma

Bknz; forum erkekleri sjfjsnf bazıları kanka bazıları yalandan kanka ayrıca yüksel can'dır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri