forum erkekleri

Konu sahibi son olarak 2302 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tanıyana ve güzel değilse görene kadar bütün bayanları severler
onlara açtığı başlıklarla nasıl yaranacaklarını bilemezler
edecek hakaret bulamıyorum artık :p

Yapma yahu :d ben öle biri değilim nefes almalı standartım bu

Gozlemlerıme gore Bırazı Agır olgun ve efendı Bazısı cocuk daha ergenlıkden cıkamamıs Bayana erkege nasıl davrancanı bılemeyen. EmRe İkinokta.. SiyahkaLem Ruhsuz Drogon Tuğra HeavenLy iFt Kartalizm Henry Chinaski Cok Olgun Ve Konusmasını Nrede ne sekılde yazmasını bılen kısıler arasında gordum Kı bu arkadaslarıda cok tanımam. Allah Dogru Yoldan ayırmasın.

Ama şimdi oldu mu ne var yani sevdiğim kişiye konu açtım ise ve bunu diğer forumda da yapmıştım konu direk bana açılmış gibi.. :D

Hadi itiraf et Sessizkadın konusu için açtın bu konuyu seni chakal.. :p

çıkmış soruları hep erkek sanıyordum, erkekleri öldürüp bitirmişsiniz maşallah teşekkürler bayanlar

Hepsini aynı kefeye koymamakla beraber evet var öyle şey tipler maalesef.

Forum erkeklerini birçok gruba ayırabilirsiniz.Ancak örneklendirme yapacak olursak ; genelde yaklaşımlar aynıdır.Bir grup erkek konuda,yorumlar da bir araya gelen karşılıklı tartışma veya güzel sözler ile kızlarla tanışma yolunu seçer.Bir grup erkek ( genellikle foruma yeni üye olan ) kızlara karşı beğeni yoluyla ben burdayım,der.Bazısı ise zaman geçsin veyahut bişiler öğreneyim edasıyla foruma girerler.O yüzden kişilere çabuk güvenmeyin.Kendinizden de ödün vermeyin.

PudraPembesi teşekkür ederim.

Konu sözlük formatına göre ilerlemediğinden ötürü Serbest Kürsü bölümüne taşındı. Alıntı yapıldığı yada etiketlendiği için mesajlar silinmeyecek.
Bilginize.

Özelden götürüyolar işleri xdxd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri