forum deyimleri

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
malumattaryasyon: genellikle herkes tarafından ortak olarak kullanılan popüler forum konularının tek bir kişiye ait olarak yeniden açılmasıyla bulaşan ardından herkesin kullandığı konunun popülaritesinin düşmesine neden olan forum virüsü.

Lumpen lumpen video paylaşmak: Forumu çomar feysbukuna çevirenlere karşı verilen climax tepkisi
aşsldkfjg

bkz

Forum deyimleri forum deyimleri, neymiş bu forum deyimleri?

Bu konu cok güzel.
Aklima geldikce yazarim.

Forum Oyunlarına müptelâ olmak: İlgili alanın içinde gezinmeden, yazmadan duramamak.

climax gibi banlanmak: sebebi ne olursa olsun beklenmedik şekilde ve istikrarlı olarak banlanma durumu. banlandıkça banlanma. ban içinde banlanma. bansepşın.
Hahaha :D Alzheimer var bende animsayamadim. Adam banliyor beni. Cezam doluyor yine açmıyor bani. Feyk üyelik alıyor mesaj atıyorum "lütfen tahliye olabilir miyim" diye. Tabi diyip açıyor bani bu sefer de multi üyelikten banliyor. Geri dönüyorum "adam mı oldun lan üç kuruşluk domain ödediysen" diye atar yapıyorum, yine banlıyor :D kimdi la o?

Son düzenleme:
hyvastiasyon ; sıkılmaktan dahi sıkılıp kendini boşluğa bırakma eylemi,

Hahaha :D Alzheimer var bende animsayamadim. Adam banliyor beni. Cezam doluyor yine açmıyor bani. Feyk üyelik alıyor mesaj atıyorum "lütfen tahliye olabilir miyim" diye. Tabi diyip açıyor bani bu sefer de multi üyelikten banliyor. Geri dönüyorum "adam mı oldun lan üç kuruşluk domain ödediysen" diye atar yapıyorum, yine banlıyor :D kimdi la o?
abi emredir..... seni çok banladı zamanında.... forumsalın x'iydi.....

climaxlanmak : klaymeks tarafından görsel ve işitsel olarak etki altına alınıp mürid edilmek.

Emre mi dediniz agsgshshsh ne bomba adamdı be, içinizden geçenlere alakasız post atmaktan süresiz banlamışlığı var beni ahhahaha. Ya bir insan içinizden geçenlere nasıl alakasız post atabilir xd

Emre mi dediniz agsgshshsh ne bomba adamdı be, içinizden geçenlere alakasız post atmaktan süresiz banlamışlığı var beni ahhahaha. Ya bir insan içinizden geçenlere nasıl alakasız post atabilir xd
Hayır ulan onu banla bunu banla. Kim gelecek senin internetin dibinde kalmış boktan forumuna. Bizim gibi adam bulmuş bir de permanant ban atıyor. Sen benim yanıma iyi gün donun olmadan çıkamazsın bile.

Hayır ulan onu banla bunu banla. Kim gelecek senin internetin dibinde kalmış boktan forumuna. Bizim gibi adam bulmuş bir de permanant ban atıyor. Sen benim yanıma iyi gün donun olmadan çıkamazsın bile.
Forum satildigina gore biz de satilmis oluyor muyuz?

Geri