forum deyimleri

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
climax gibi banlanmak: sebebi ne olursa olsun beklenmedik şekilde ve istikrarlı olarak banlanma durumu. banlandıkça banlanma. ban içinde banlanma. bansepşın.

geleceği onurcandan okumak: içeriği gelecekte belli olacak bir konuyu bugünden açmak. clickbate olmayan vahiy gelmesi hali.

oggycilik oynamak: kendisini, forum ortamındaki bütün olaylara, durumlara ve tepkilere aşırı iyimser olma davranışı olarak gösteren psikolojik bozukluk.

sigaret cekmek kofe ice ice: beklenmeyen olumsuz durumlarla mr. possessor tarzı başa çıkma biçimi.

Forumdan birilerine laf sokup Almanyadaki amca oğluna sokuyorum demek. Şlkjlk
Ben de her gün Barack Obama'ya laf sokuyorum zaten. .s.s
Şlkjlkj

Angie gibi davranmak: mütemadiyen her şeyden ve herkesten sıkılmak

Hem engelleyip hem bakmak: forumdan engellediği üyenin paylaşımlarını misafir olarak takip etmek.

Bu nasıl bi’ aşağılık kompleksidir dkfkslsl

her türlü laf sokmak: konu ne olursa olsun şöyle yapanlar var böyle yapanlar var demek

AnanBacınLahmacun tarzı ponçiklik: Yani laubalileşmeden sevimli olmak, rahatsız etmeden güldürmek.

Dü§ünürem içe içe malumat turu§ tarzi

[YOUTUBE]iv4rxCiYwFw[/YOUTUBE]

forum yüreği yemek: Elandiel ‘ e laf atmak, daha doğrusu atabilmek. :kaç:

Asansörde 24 saati kiminle geçireceğini bilememek, tamamen şans

Amberlemek : her türlü tribi bünyede absorbe etmek demek

amberlenmek asdşlsşd

larienlenmek : pazartesi sendromuna pazar sabahından başlamak en mutlu günün cuma olması
waterlelienmek : cuma gününe huzurlu ve hayırlı başlamak her günün cuma gibi olmasını istemek
annalanmak: tüm günü akşam yatma hayali ile geçirmek
la'edrilenmek: artiz avatarlar kool hareketler yapmak ama aslında amele sümüğü olmaksajklglş
farkedmezlenmek: muhasebe yaparmış gibi yapıp film izlemek akşam dizi izlemek rüyasında film senaryoları yazmak
ashriellenmek: rüyasında grifikiri görmekşflşf tasarım yaparken grifikir gibi tasarımcı olmayı hayal etmek :D

Grifikirlemek : kendi kumunda kendi kendine eğlenmeksjsjskj

malumatfuruşlanmak: malumat'ın pozitif enerjisine karşı koyamayıp sempati besleme hâli xddd

içinizde atilla ilhan kalmasın: içinizde bir şey kalmasın konusuna tam anlamıyla alışana kadar geçen süreçte içerisinde biriken özlü sözlerden yazan yeni üye sendromu.

nick iktidarsızlığı yaşamak: 3 ayda bir nick değiştirme hakkı olan bir üyenin her 3 ayın sonunda o hakkı kullanarak yaşadığı kimlik karmaşası.

Ay ne güzel şeyler katmış o zaman forum bize :p Benim aklıma gelmediğinden anca okudum :sırıt:

karabiberli düşünce : olumsuz durumlarda bile olumlu bakabilmek.

naytbululanmak: 2+2'nin 4 olduğunu karşı tarafa kanıtlamaya çalışırken, bir anda hayatın anlamını sorgulamaya başlayarak verem olma kıyısında akıl sağlığınızın ve sinir sisteminizin alt üst olarak mal olma durumu.

Seni Futbolcunun Açtığı Konular Kadar Çok Seviyorum; Sarcasm içeren, seviyormuş gibi görünüp aslında sevmeme hali

Geri