Forum arkadaşlığı

• Kullanıcı USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1559 gün önce görüldü
Forum "sevgilisi" kadar tehlikeli olmadiklarini dusunuyorum
Forumda en sakat ayak "sevgili" ayagi, onu fark ettim
ayrica arkadas setimden memnunum

Sadece forumda kalırsa sıkıntı. Asla uzun ömürlü olmaz. Ama iletişim ağı genişletildiyse o artık daha samimi, içten ve gerçek hale gelmiştir.
Bir iki örneğim var. Çok seviyorum.
Hep olsunlar yaşamımda.

RelievedAnguishedDamselfly-size_restricted.gif

normal hayattakilerden daha eğlenceliler. seviliyorsunuz karşiim.

Arladaş sandiklarim ve arkadaş kaldiklarim olarak ikiye ayirdigim durum.

valla düşman gibi davranmasınlar da arkadaşlıkları eksik kalsın

Canis’ten sonrası ile ilgilenmiyorum, forumun kattığı en önemli dostluk o bana.

10 senedir hayatım da olan biri var.. Ne zaman arasam derdimi dinler paşam.
Çocuk yapsada bi çeyrek altın takmaya gitsem Izmir'e.

Arkadaşım demeniz için önce gerçekten arkadaş olmanız lazım. (:

Sanal arkadaşlığın bir versiyonu.

Valla bende bayadır girmiyordum .yeni yeni giriyorum samimi olan herkesle arkadaslık kurulabilir neden olmasın.

Özellikle bayab üyeler arasında forum arkadaşlığı daha sık oluyor sanki gel gorki birbirlerinin yüzünü dahi gormediklerine yemin edebilirim ama kanitlayamam ama forumda canım cicimler havada uçuşur Xd

Bir elin iki parmagini gecmez..isim veremem ozel olarak opecegim..

Forumu ve forum arkadaşlarımı defalarca bıraktım, pesimi bırakmıyorlar, belalım yok demiyorum.​

Forumda aktifken sevgilin gibi yazıyor, ediyor. Sonra sen bir süre foruma girmiyorsun ve dönünce sanki hiç tanışmamış, konuşmamış gibisiniz. İstisnalar haricin bir b*k olmaz.
Çok sevdiklerim var. Onları ayrı tutuyorum. Bir de sevgili yapınca değişenler var. Terk edilince görüşürüz. .ddd

forum arkadaşlığı, forumda kalır. bir kahve içmişliğiniz,gıybet yapmışlığınız,şakalar,komiklikler,dertleşmeler vs. varsa o ; forumdan tanıştığınız ''reel'' arkadaşınızdır. Misal @Sade eşek gözlüsü<3
diğer canımlar ile aynı yastığa baş koymuşluğumuz olduğundan onlar bu iki gruptan da ayrı<3 Darısı Sadişkoyla ve Lenamla aynı yastığa.sdkfjsd

Menfaatine ters düşme herkes arkadaş dost ister forum ister reeel

Geri