Forum arkadaşlığı

• Kullanıcı USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1557 gün önce görüldü
Hiç görmediğin diyarlardan,bilmediğin insanlarla forum üzerinden tanışıp kurduğun arkadaşlıktır.Buna vesile olan forumdur.Buna da forum arkadaşlığı deniyor işte.

Kamikaze bildiğin kamikaze

bazıların birbirine çanak tutmak olarak algıladığı arkadaşlık türü : )

Forumdan arkadaşım yok. Konuştuğum insanlar var.
Forumda tanışıp reelde arkadaş olduklarımi bunun dışında tutuyorum haliyle.

menfaatine ters düşen bir hareket sergilendiğinde görüyoruz biz bu arkadaşlıkları.

Bi forumda tanistigim arkadasimla 5 senedir bağımızı hiç koparmadik. En yakin arkadaslarimin basinda gelir kendisi melekimii cok seviyorum :))

Bir iki şakalaştığım selam kelam ettiğim insan dışında gerçek manada arkadasım yoktu forumda şu konudan sonra iyi ki yokmuş dedim kendi kendime :)

Yüz yüze görüşmedikten sonra hikaye.

Normal hayattaki arkadaşlarımla bu kadar diyaloğum malesef yok.Aslında onlarlada yüzyüze gelip,uzun sohpet imkanıda bir saatten sonra kalmıyor.Buradaki fark onların sadece yüzünü biliyorum.Demem şu ki samimiyetin olduğu her yerde arkadaşlık vardır.Burda sevdiğim ve arkadaş olduğuna inandığım kişiler var.Arkadaş olmak için özel ritüellere gerek yok sanırım.Zaten normal hayatta da kuracağım arkadaşlıklarım bundan farksız değil.

İçlerinin güzelliği yazılarına vuran, yüzlerini görmesem dahi, arkadaşım diyebileceğim insanlar var ve iyi ki varlar.

Herkes arkadaşım olamaz ..
Korkmayın adam yemem :)

bazıları yüzeysel
bazıları çok sıkı olduğun arkadaş olur
reel'e dökülürse bi de çok güzel olur reelde forumdan konuşmak vs çok tuhaf gelmiştir bana hep.

Arkadaşlıklarda da tanışmak adına bir şeyler vesile olur,formda da aynı.İlada tanışıp,görüşmek gerekmiyor,farklı kültürlerde,farklı düşünceler,farklı yorumlar.Kültürel bir kokteytl.

Bir tanıdığın guzel insanlar vardır birde seni pisman eden kişiler.

Bu platformalar sayesinde tanıdığım insanlar var iyikide varlar hepde olacaklar :tatlı:

Güzel şeyler katıyor insana, farklı fikir ve karakterdeki insanlar yer ediniyor hayatınızda ve hiç bir arkadaşım için keşke konuşmasaydim demedim hepsi hep iyiki oldu çok şükür.
Dostun sanalı, reeli olmaz.
Bir çay içmeye bakar sonuçta.

Insanin sanali olmaz .
Bu zamana kadar yakin hissedip konustugum kişileri de sanal olarak gormedim netice de karşıda ki insan yalaniyla doğrusuyla o beni ilgilendirmez .
Bazen yillardir tanıdığın kişiden bile yakin olabiliyorlar.

Geri