Forum arkadaşlığı

• Kullanıcı USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1561 gün önce görüldü
Bu konuda benim çok kafam karışık. Yani aslında çokça karışık mı bilmiyorum. Daha önce bulunduğum forumdan ve eskiden yazdığım bir sözlükten edindiğim iki tatlı arkadaşım var. Bu iki tatlı kadını da çok severim. Biriyle az önce bayramlaştım telde konuştuk; diğeri iki gün önce saat 07.45'te doğum yaptı. Saat 08.40'da onun mesajının sesiyle uyandım. Bebişinin fotoğrafını göndermiş. Bu ne kadar önemli biliyor musunuz? Bu samimiyeti yakalayamadığımız insanlar var her gün girdiğimiz ortamlarda ve sesiyle soluğuyla bedeniyle karşınızda duran insanlarla yakalayamadığınız güveni yakalayanbliyorsunuz bazen.
Allah her ortamda insanın güzeliyle karşılaştrsın. Benim yaşamımda önemli bir yeri olan iki arkadaş edindim. Burada da çok sevdiğim, gerçekten sevdiğim insanlar var. Hiçbirimizin buradan edineceğimiz arkadaşlara ihtiyacımız yoktur elbet ama hayat karşılaştırdı ve Allah kalpleri yakınlaştırdıysa napalım yani? "Olmaz tanışma şeklimizi beğenmedim" mi diyelim? Güvenmesi çok zor bence. Ama imkansız da değil. Bilemiyorum yine de. Sadece forumla sınırlı kalır ve sadece "forum arkadaşlığı" olarak tutarsanız ömrünün kısa olması muhtemel. Ya da değil. Ama öyle gibi. Ama bir şekilde iletişimde farklı mecralar tercih ederseniz daha içten hale gelebilir. Gelmeyebilir de. Evet. Tşkkrlr.

Yani özet neden olmasın? İngiliççesi why not?

Forumda arkdaslarim oldu hatta yuzyuze gorustugumde oldu guzel bisey

Bazılarınınki forumdaki aktiflik oranınla ilintili istikrarı maalesef.

reelde çok sevdiğim birçok yakın arkadaşım forumlardan tanıdığım insanlar, forumların hayatımdaki yeri cidden inanılmaz ya. kendine yakın hissettiğin, dünya görüşünün, mizah anlayışının, enerjinin tuttuğu sana benzeyen insanları incelemek ve tanışıp hayatına katmak için müthiş platformlar forumlar. çok arkadaşım var forumdan tanışıp reele aktardığım, hepsini de çok seviyorum.

Reelde de tanıştığım çok tatlış bir arkadaşım var, hem de 9 sene önceki forumumdan kalan. Herkes iki yüzlü olacak diye bir kural yok böyle tatlı insanlar da çıkabiliyor. ^^

Biraz secici olunursa olabilir diye dusunuyorum.

Reelde görüşmeyi sürdürmüş olduğum arkadaşlarım olmuştu.
Veya ne bileyim sık sık aradığım falan.

Ama ben forum arkadaşı olarak görmedim.
Forum arkadaşı arkadaş listesinde var olmasıyla sınırlı.

Benim için uzun zamandır forum arkadaşı kavramını aşan biri var sadece o da ash.

Burdan sevgilerimi iletiyorum :blush:

Reele dökemeyeceğim bir sanallığı istemem.

Forum arkadaşlığı... Yani düşünüyorum da yorum yapmaya gerek duymayacak kadar boş bir konu. Forum arkadaşlığı... Ha normalini başardık da bu kaldı.

Güzel olur dima ve arkadaşlığı bilene..?

Kankiş kunkişlerle aynı konulara girilir, hemen her konuda alıntılaşma ve şakalaşma gerçekleştirilir vb.

7iHA.gif

Kaliteli arkadaşlar edindim.

Bir kaçı ile görüştük. Gayet umduğum gibi geçti.

Gereksiz paranoya yapmayın yani

iç oğlanı ile başka bir forumdan tanışıyorum, oggy ile, feveran ile, aegish ile. hep görüştüğüm insanlar. başkalarını bilemem ama ben benimle aynı frekansta olan insanları internette daha iyi analiz edip ayıklıyorum. bazen de onlar beni buluyor. biraz da hislerime güvenip görüşüyorum. canis'e katılıyorum bu konuda şimdiye kadar mutsuz olduğum hiç olmadı. sosyal medyada da reelde de dünya görüşü olarak bana yakın olan insanlarla olmayı tercih ediyorum ekseriyetle. forumları seviyorum çünkü hayatıma birçok insan kattı, hayatımda oldukları için mutluyum.

Geri