Forum arkadaşlığı

• Kullanıcı USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1558 gün önce görüldü
Çok güzel insanlar tanıdım, tanımaya da devam ediyorum. Ben hep içten biri olduğum için arkadaşlık konusunda şanslı oldum hep. Reel sanal diye ayırmadım ayırmamalı da. Bu tamamen sizin ne gözle baktığınızla alakalı.

Iyi ki tanışmışz dedigm bi kac arkds var :)
Iyi ki varsınız

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benimkiler sevgili yapınca hiç tanışmamışız gibi davranmaya başladılar xd Kendimi sevgili rezervi olarak kullanılmış hissediyorum. Taktik verin beyler

Şaka bi yana. Çoğu yancılıktan öteye gitmiyor '' laf soktum knk mesajımı beğen. '' şeklinde. Güzel insanlar kazandığına gerçekten inanan insanlar varsa helal olsun derim :d

Herkez iyi değil işte bazıları macera arıyor...daldan dala atlıyor ama biz sadece mutlu olma peşindeyiz..ve yapabiliyorsak ..ne mutlu bize...Ama biride gelir dışarıdan veya buradan farketmez seni seviyorum derse o zaman dururum işte o istediği sürece yine gireriz foruma ama ...dediğim gibi..Her insan aynı değil..

Forum sayesinde çok güzel arkadaşlıklar kurdum hele dutumun yeri apayrıdır.Forumun bana kazandırdığı tek şey onlar.Teşekkürler forumsal.:p

sözgelimi fevaran, sokrates, kediçakması ve cemal amca lise zamanlarında tanıştığım ve yüzyüze görüşmediğim halde yıllardır arkadaş olduğum insanlardır.

Forumdan görüştüğüm Ophelia, NeyZeN, Snorland, RapBoys gibi arkadaşları dışında tutarak söylemem gerekirse, ben forum arkadaşlığı diye bir terimi tanımıyorum aslında. Karşımda bana cevap atan birer elektronik hesap var, o kadar.

Atari oyunu gibidir.

Sadece FaRaHin yeri ayri bende.

Gerçek hayatla aradında bir fark yoktur...
İnsan her yerde insandır...
Ve sizi siz yapan ilkeleriniz hayatın bütününde geçerlidir...
Hayat bir bütündür...
Hayatı parçalayıp hayatın her parçasına farklo bir karekter ile varlık göstermek ilkesizlik ve ikiyüzlülüktür...

Ha karşımda oturup çayını yudumlayıp bana kelimeler sarfetmişsin, ha burada bana kelimeler sarfetmişsin...

Burada aşk yaşayıp gece gündüz özrlde yürüyenler bu konuya muhtemelen boş iş tarzında yorumlar yapacaktır...

Forum Ahalisi Buradan arkadaş seçerken bu konuya göz atıp ona göre karşınızdakini muhattab alın...

Bilgi - İnanç - Eylem

Aynen öyle.
Biz aşkı meşki sevgili falan kastedmedik burada.
Doatluktan,arkadaşlıktan bahsettik.Qasem'in dediği gibi..

Relativista hariç kimse yok olamazda olmasında. Yaklaşık 5 yıldır bir onu tanırım.
Yüzünü gördüğün konuşurken elini nasıl kullandığını mimiklerini neyi hangi düşünceyle söylediğini anlayamıyorsun insanların, burda on tane arkadaşın olsa ne olur. Hele bir de dost diyorsanız o hiç olmaz.

Güzel arkadaşlıklar kuruluyor ama ne kadar kalıcı oluyor? o tartışılır. . :)

yapamadığım şey. burada güvenemiyorum. gözlerini, mimiklerini görmeden, harflerin samimiyetine inanamıyorum.

Ben inanmıyorum böyle şeylere.

Geri