Flower Boys Next Door / 이웃집 꽃미남 (2013) Tanıtım

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli ve Yabancı Diziler
Konu sahibi son olarak 2417 gün önce görüldü
Radi hoca gibi yorum yaptın zühal :D bugünün nöbetçi öğretmeni senmisin yoksa :D

radi hoca candır cigerdir radi hoca bitanedir :D trtokul kuruldu kurulalı tek onun için trtokul izlerdim :D artık bof için daha fazla izliyorum :D bu videosu unutulur mu :)

[YOUTUBE]Xblpa3_j9dQ[/YOUTUBE]

Evet acaba diğer bölümde ne var ay ne güzel bitti diyoruz çok güzel oluyor öyle :D tatlı evet biz türkçe izleyelim aman erkeler bizden önce bitirisn :D boşverelim :p

aynen :D

[YOUTUBE]FQ7Hhi6LcdY[/YOUTUBE]
2.bölüm fragman

vikiu.jpg

hemen mızıkanın resimlerini koymuş :D

siz her birine tatlı derseniz vay sizin halinize :D

bana göre herkes yoochun,lee minho,lee seung gi bakma bana xD ilk defa bi japon hoşuma gitti oda dert oldu bea xD ApqA ya bak onada herkes kim hyun joong :D adamım ya zevki de iyi :D

Kim hyun joong ' un Fanı olmamın tek sebebi Perii :D Her avatarıma her forumda var bu avatar dedi ve bu elemanı kimse tanımaz dedim avatara koyabilirim ve iyide oldu :D :D

bana göre herkes yoochun,lee minho,lee seung gi bakma bana xD ilk defa bi japon hoşuma gitti oda dert oldu bea xD ApqA ya bak onada herkes kim hyun joong :D adamım ya zevki de iyi :D

zaten onla bende takıntı oldu kim hyun joong onun lee min ho benim takıntım oldu :D :D ama her gün kim hyun joongun şarkılarını açar oldum bağımlılık gibi birşey oldu şarklar :D

zaten onla bende takıntı oldu kim hyun joong onun lee min ho benim takıntım oldu :D :D ama her gün kim hyun joongun şarkılarını açar oldum bağımlılık gibi birşey oldu şarklar :D

bende bu ara xD http://www.forumbahane.net/yabanci-video-klipler/344915-prepix-ft-yoseob-when-i-get-paid.html
bu şarkıya taktım çok dinliyorum

bu arada sütün üzerine yazıyı bırakan kim ? bunun hakkında tahmin yürütelim :F
Perii Mısra ApqA YooNa TıLsıM Sonya
Henna Kemalist NoOne Smyrna [MENTION]Miss.ultrAslan[/USER] Miss.ultrAslan Mustafa :D

Geri