aloneboy1903
Gümüş Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
E ne şovu işte soruyoruz, bir tek sen striptiz dedin bu arada kimse öyle bir şey demedi .ddArkadaşlar şov derken striptiz şov değil. Hayal güçlerinizi öperim sklks
timsah yürüyüşüE ne şovu işte soruyoruz, bir tek sen striptiz dedin bu arada kimse öyle bir şey demedi .dd
Dur ağlatma kızı akşam akşam afgshstimsah yürüyüşü
Ciğerinizi biliyorum be masumu oynamayın sklmsmsE ne şovu işte soruyoruz, bir tek sen striptiz dedin bu arada kimse öyle bir şey demedi .dd
Angie kız mıymışDur ağlatma kızı akşam akşam afgshs
Hayal dünyanın gizli kapılarının ardında 4bin tl verip striptiz yaptırmak mı var? .(( biz de 24 saat kitap okuyan nerd angie hayali kurardık hep .((Ciğerinizi biliyorum be masumu oynamayın sklmsms
SklskksnHayal dünyanın gizli kapılarının ardında 4bin tl verip striptiz yaptırmak mı var? .(( biz de 24 saat kitap okuyan nerd angie hayali kurardık hep .((
Yaz yaz, dökül aggshshsSklskksn
Ya bi şey yazacam ama fişleyeceksiniz neyseee skljsk
Kitaplı şov yapsın…
Sana meze olmiycam aklsksYaz yaz, dökül aggshshs
Ok nerd…Sana meze olmiycam aklsks
Sabaha kadar konuşabiliriz seni..Teşk ederim konuyu değişelim utanıyorum Sjsjsj
Manitam bilsin düzlüğümü eğrilerimi… sklkskAngie nasıl diye sorarlarsa dümdüz bir insandı deriz biz de napalım o zaman…
Yani biz iki nokta arasındaki en kısa mesade kadar düz bir angie gördük üzgünüm… aghsjdManitam bilsin düzlüğümü eğrilerimi… sklksk
Çok tatlısınSabaha kadar konuşabiliriz seni..
Aşk olsun beee o kadar mı…Yani biz iki nokta arasındaki en kısa mesade kadar düz bir angie gördük üzgünüm… aghsjd