Flörtleşmenin maliyetinin 4bin tl olması

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
tasarruflu flörtöz arayan kızlar yarın gelip benimle çıkmaya başlayabilirsiniz.

detaylı bilgi ve iletişim için: tık tık

Fakirler flört etmesin mi angie :(

Valla taa 10 sene önce flört ederken bile çok iyi seviyelerde flört ediyordum şimdi herkeste para var kimse fakirim demesin cimri olmayın kızları yaşatın Sjsjsjs

Siz yinede pelinsulardan kaçın bunun estetiği var evinin kirasını ödetir doğalgazını ödetir. Kursa gider size gelir hesabı erkekler napsın ya..

İşte mantıklı erkek duruşu : D
duruş denen saçmalığıa inanmam ama mantık konusunda teşekkür ederim : )))))

şaka bir yana insan evet erkek olarak harcamalı ama abartan hatunlar var,ben bir ilişkinin sen ben değilde biz olmasına inanan biriyim,biz olmakta evlilik gibi ortak düşüncede olmak var.

• Beğen
Tepkiler: ne
duruş denen saçmalığıa inanmam ama mantık konusunda teşekkür ederim : )))))

şaka bir yana insan evet erkek olarak harcamalı ama abartan hatunlar var,ben bir ilişkinin sen ben değilde biz olmasına inanan biriyim,biz olmakta evlilik gibi ortak düşüncede olmak var.
Divine beycim bir kadını memnun etmek çok zor biz olana kadar bir sürü kredi çeker borca girersiniz saçınız beyazlayınca ancak siz olursunuz Sjsjjs

Divine beycim bir kadını memnun etmek çok zor biz olana kadar bir sürü kredi çeker borca girersiniz saçınız beyazlayınca ancak siz olursunuz Sjsjjs
saçlar beyazladı Serçe hanım :D :D kadınlar olsun hayat şartları olsun,yaş olsun :D ihtiyarladık artık,bu saatten sonra ben düşmem o tuzağa :P yardımsever düşünceleriniz için ayrıca teşekkür ederim :D

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri