Flörtleşmenin maliyetinin 4bin tl olması

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
4bini flörte vereceğime kitap alır, koyarım. Manevi doyum sağlarım en azından.

Burda çok özendirme var sonra neden yoldan çıkılıyor bıdı bıdı

flörtüme feda olsun.. (sugar mommy.)

Sadece maddi yönden bakacaksak diyebiliriz ama bekarlık dediğimiz kavram sadece maddiyattan oluşmuyor. İnsanların mutluluğu da sadece paraya bağlı değil. Bekar birisinin parası cebinde kalır bu durumda evet. Peki aslında parayla satın alamayacağı sevgi, ilgi, tutku, iletişim vs. gibi insani ihtiyaçlarını nasıl karşılayacak? Para sadece bunlardan birisi ve bu saydıklarımın samimi yani değerli olanlarını satın alamaz. yüzden diyebilmek için bu tek başına yeterli olmaz. Paraya sarılıp yatamazsın... (Yapanlar olabilir, onlar istisna )

bir de toplam maliyet mi yoksa tek bir tarafın maliyeti mi?
iyice bi fizibilite çalışması yapıp ona göre bismillah diyip işe koyulmak istiyorum. şimdi flörtleştin flörtleştin seneye bu fiyatlara zor çünkü. şimdi bir de asgari ücrete zam geldi ya fırsatçılar flörtleşme fiyatına zam yapar. elimi çabuk tutmalıyım

flörtler birbirlerine vatsaptan kuru kuru günaydın aşkım mesajı yazarken sugar daddyim hesabıma gönderdiği 100bin liranın eft açıklamasına yazıyomuş......... allahım nasip et..........

oggy bir zamanlar benimle idare ediyordu. bir sugar daddy bulamadık adama : /

oggy bir zamanlar benimle idare ediyordu. bir sugar daddy bulamadık adama : /

ciddi bir şey diycem, açıklamalara böyle şeyler yazmamak lazım. ben daha önce arkadaşıma gönderdiğim paraların açıklamasına, kefen param, çoluğumun çocuğumun rızkı gibi şeyler yazıyordum. sonra o arkadaşa vize lazım oldu, banka dökümü istemişler. irezil oldu çocuk :d
yapmayın bence =)

Geri