Sözlük Flörtle/Sevgiliyle Kitap Okuma

• Kullanıcı angie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
1984’ü okurken fenalık geçiren eşim, nen daha fazla devam edemeyeceğim, sen oku kalanını bama anlatırsın demişti… Sonra ben başladım, ben de fenalık geçirdim. Sonuç olarak 1984’ü okuyamadık, kızımız okursa bize özet geçecek
ldkfldkflkdlkf :D

Bir şey daha; Menteş hayranı olarak birkaç kitap tavsiye etmiştim eşime, Fink’i hediye etmiştim hatta… 1 senede filan okudu jdjd abartıyorum… Menteş hitap etmemiş ona :d Onun kitap zevki farklı, sonuç olarak isim-şehir-hayvan oynayıp, “naber dergi” okuyoz, biz de böyle bi delikanlı çiftiz kckf

Tek başına açık havada veya kütüphanede okumak daha güzel bence ama yanında biri varken saçma geliyor bana.

• Alkış
Tepkiler: ne
1984’ü okurken fenalık geçiren eşim, ben daha fazla devam edemeyeceğim, sen oku kalanını bana anlatırsın demişti… Sonra ben başladım, ben de fenalık geçirdim. Sonuç olarak 1984’ü okuyamadık, kızımız okursa bize özet geçecek
Çok güzel kitaptı ama son kısımları süründürüyor da süründürüyor.
@Arcadia yanındayken elbette olmaz. Tabii evliysen veya uzak mesafe ilişkisiyse durum değişebiliyor.

Hakkaten partnerinizle buluşup kitap mı okuyorsunuz?

Bizim bu hafta sonu planımız, iki kişilik multiplayer Mortal Kombat....
TV'ye bağlıycaz, birbirimizi dövcez

Kim kazanırsa sonrasında tek başına Mario oynama hakkı elde edecek

1761045287930.png

Ya sadece konu açtım. Kimseyle okuduğum falan yok…

Bizde kurusıkı olmaz, havaya ateş etmek olmaz.
Altını doldururuz her sözümüzün :) neyse manito ile kitap okuma seansındayım, sonra görüşürüz..
5dk film izleyemiyoruz kitap nasıl okuyalım manitayla ... yani olmayan manitayla sdgs

5dk film izleyemiyoruz kitap nasıl okuyalım manitayla ... yani olmayan manitayla sdgs
Filmin 8. dakikası itibariyle operasyon başlamış olmalı..
Paldır küldür evin içinde yuvarlanmak lazım..
Neyse önsözü okumaya başladık.. bizi rahatsız etme..
Analı kızlı çorbası içeceğiz seninle..

Kadinsizliktan kafayi yememe ramak kaldı konusu ne zaman gelir? :emoji_penguin: bnmde artık bir flortum sefgilim olsun (!)

Sevgiliyle kitap okuma aktivitesi yapanlar bana “1 milyon dolar verecekler ama bir yıl kitap okumayacaksın” teklifine “hayır” cevabı veren elemanı getiriyor. Yapmayın etmeyin. Sevgiliyle yapılacak daha güzel aktiviteler var. ( hemen sevişmek gelmesin. Tamam o da güzel ama direkt o gelmesin )

Konumla alay edenler utanır mı?
Sanmam…

Geri