Sözlük Flörtle/Sevgiliyle Kitap Okuma

• Kullanıcı angie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bizde şöyle olur genelde ; Ben bir kitap (genelde seri) bitiririm, sonra hanıma öneririm. Darlarım. O başlar o seriyi bitirir. Üzerine konuşuruz.

Sonra o bir kitap okur, önerir. Ben onun önerdiği kitabı okumam. Başka bir seriye başlarım, sonra onu onu hanıma öneririm. Darlarım. O başl—-

Böyle bir döngü

Bizde de şöyle olur genelde ; Ben bir kitap (genelde kişisel gelişim) bitiririm, sonra kocama önermem. Darlamam. O ps5 oynamaya devam eder. Üzerine konuşamayız.
Sonra o ps5 oynar, gel beraber fifa atalım der. Ben onunla fifa oynamam bana trip atar. Başka bir seriye başlarım, sonra onu kocama önermem. Darlamam. O ps5---
Böyle bir döngü

Kitap sıkıcı olabilir fakat herhangi bir ortamda insanları analiz edip onlara hikayeler yazabilirdik bilmiyorum ya

ortak kütüphanemiz bile var (:
birbirimize anlatırız , öneririz , hiç bilmediğim nice kitaplar okudum sayesinde
özellikle tarih konulu, ufkumu genişlettiği için kocaman kalp bitaneme ♡
oynadığı oyunların okuduğumuz kitapları da çok keyifli
benim shakespeare anlatımlarım tarihi olaylarla da birleşince acayip hoş bir ortam oluyor, bi yükseliyorum, gecenlerde shekespeare'ye sinirlendim niye vii.henry yok diye, ben anlattım o dinledi mevzuyu tabi .p

Bu forum bana her seferinde !...hmmmmm...!
Dedirtebiliyor.
Öyle bir vizyon.

Hiç işim olmaz. Hem de yapılabilecek çok daha cazip aktiviteler varken.
Zaten böyle bir aktivite yapan yok kardeşim..
Şapur şupur işler varken ne kitap okuması yahu.
Her şeye romantizm katmak nedir, kitap okuyanla işimiz olmaz ahah.

@Run kardeşim, ben her zamanki gibi üstü kapalı bir kinaye yaptım ama sen de her zamanki gibi olaya bodoslama girdin. Tebrik ediyorum ve tarzını alkışlıyorum..

@Run kardeşim, ben her zamanki gibi üstü kapalı bir kinaye yaptım ama sen de her zamanki gibi olaya bodoslama girdin. Tebrik ediyorum ve tarzını alkışlıyorum..
Seni dava ederim bak.. gittiği günden beri borsa saçmaladı, altın uçtu :)
Hep senin yüzünden..
Kardeşim kitap okuyacak kişi kütüphane gitsin..
Daldan dala atlıyoruz.. ham ham yapacağız, okuyup hatunun yanında kitap okusak, arka taraf gıcırdıyor der..

Ne koylusunuz ya... kitap da okunur sergi de gezilir sevgiliyle.... duygu ozaslan gibi gözlerimizi kısarak kısa süreliğine inceliyoruz sonra tartışıyoruz sence inci küpeli kızın incisi imitasyon muydu gerçek inci miydi diye. Bunlar önemli şeyler...

Ne koylusunuz ya... kitap da okunur sergi de gezilir sevgiliyle.... duygu ozaslan gibi gözlerimizi kısarak kısa süreliğine inceliyoruz sonra tartışıyoruz sence inci küpeli kızın incisi imitasyon muydu gerçek inci miydi diye. Bunlar önemli şeyler...
Hayatındaki hangi manito Cin Ali dışında kitap okumuş..
Herkesin sevgilisi de kitap kurdu maşallah..
Kitap okuyan bıldırcınlar beni engelleyin lütfen :)

İlgi alanının ortak olması tabii ki uyumu artırır ancak aynı tür kitaplara ilgi duyulmuyorsa o zaman çok da zorlamaya gerek yoktur. İnsanın okuduğu kitabı tartışabileceği birilerine denk gelmesi büyük nimet ve şayet eş / sevgili olursa çok daha harika demektir.

İki tarafın ilgi alanları farklıysa birbirlerine çok şey katabilirler.

1984’ü okurken fenalık geçiren eşim, ben daha fazla devam edemeyeceğim, sen oku kalanını bana anlatırsın demişti… Sonra ben başladım, ben de fenalık geçirdim. Sonuç olarak 1984’ü okuyamadık, kızımız okursa bize özet geçecek

Geri