Fit Havuçlu Kek

Konu sahibi son olarak 440 gün önce görüldü
yazın denize atlarken bacak içlerim ve göbeğim bıngıllanıyor, ya çok su taşarsa diye deniz kestanelerini eze eze denize girmeye çabalıyorum demek istiyorsanız konumu terk edin... agresif moderatör... sjhjhs.
ama bence de diyet tariflerin ben büyük sorunu çok alakasız, evlerde her zaman bulunmayan malzemeler vermesi, biz olabildiğince halka inip keçi yerine pekmez koyun dedik, daha napalım... <3

diyet yapmaya kalkışan her bireyin evinde yulaf olmalı... mesela benimki öyle dursun diye var. var ama çok şükür.....
keçiboynuzu ununda haklısın ona bi şey diyemiyom. işte en iyisi bildiğimizden şaşmamak, nerde bizim beyaz unlu şekerli kekimiz <3
Yulaf denen mendeburu evime sokmam ya. Ac kalirim daha iyi. At gibi onu kemirtiyorlar bize :(

Bak yine buyuk konustum, kesin seneye yulafa duserim ben :(

Son düzenleme:
Yukaf denen mendeburu evime sokmam ya. Ac kalirim daha iyi. At gibi onu kemirtiyorlar bize :(

Bak yine buyuk konustum, kesin seneye yulafa duserim ben :(
öyle deme... ben de çok önyargılı ve her yemeye kalktığımda bunu nasıl yiyorlar ya diye tepki verenlendendim.
lapasına mesela şans verebilirsin inan yeniyor hatta alışıyorsun tadına. güzel bile gelmeye başlayabiiyor haljsjsj. eziyete gerek yok meyveyle balla falan tatlandır, bence en kısa sürede alıp denemelisin.

Geri