Film Önerileri

K
Perii bu gece ben yokkum :p

nerede korku gerilim var mangayı oraya sürükle zaten :D

hiç şurada romantik flm var gel izleyelim deme :p

yada Savaş filmi ;)

Ejderha dövmeli kız izleyecez Pro ile başka izlemek isteyen varsa söyesin :) 20:00 de film başlayacak haberiniz olsun. Kaiken katılıyor musun sen bir cevap gelmedi senden :p

Perii bugun olmaz maalesef ama baska zaman profilinde yazdigim gibi olursa seve seve izlerim seninle :p
Pro pisiyle izleyin siz :D

Perii bugun olmaz maalesef ama baska zaman profilinde yazdigim gibi olursa seve seve izlerim seninle :p
Pro pisiyle izleyin siz :D
Tamam olur yarın yada baka zaman izleriz seninle :D Pro ya gelseen film izleyecez nerelerdesin :s kaiken bir saate cevap yazıyor bana nasıl film izleyeceksek :d

Det burada film hakkında konusun bir satırda film bir satırda sohbet oalbilir :D BU ARADA Pro saat 8 de izleyecez daha 10 dk var :D

Kaiken ve ben film izleyecez katılmak isteyen varmı aramıza :)

Yerdeki Yıldızlar - Taare Zameen Par
iNNocent ile izliyoruz bu filmi izlemek isteyene link atabiliriz :)

Pan’in Labirenti – Pan’s Lbyrinth Film izle (Türkçe Dublaj)
Birazdan bu filmi izleyecez izlemek isteyen bende izlemek istiyorum diyebilir bende ona link atarım :)

Günün filmi :Zincirsiz Django Unchained
Tür : Aksiyon
süre: 165
Başlama saati: 00:00
Tavsiye Eden : AtASeL
Forumca izleyenler : AtASeL Kaiken MuCiZe Bahar RoSe Mavi Binbirinsan Manga Perii

Not:Film hakkında burada sohbet edebiliriz şu dakikasındayım ay şurası çok güzel filan arada söyleyinki filmi izliyor mususnuz anlayalım tamam mı gençler :D

Konu paylaşanda tavsiye eden yapacak varsa o konuya yorum ederiz :)
Hadi mısırları çekidekleri kolaları hazırlayın siz az kaldı filme uyumak yok :p

ayrıca başka izlemek isteyen var mı :p

Bir ayrıca daha linki 9 kişinin profiline ben atarım :p siz arama zahmetinde bulunmayın :p

E hele şükür bende peri ne zaman gelip izliycez diyordum :p :D

Geri