Film Önerileri

K

Film Tavsiye Ve....

Arkadaslar aklima söyle bir fikir geldi herkes burda bir birine film tavsiye edecek öyle uzun yazmaya gerek yok sadece film ismi orginal ve türkcesi, korku, gerilim, drama, aksiyon vs..

Mesela zamani olan arkadas izlemedigi filmi yazicak dicek ben su filmi izlicem gel beraber izliyelim,izledikten sonrada burda filmi yorumlicak böylece forumdaki arkadaslarimizda yakindan tanimis olacaz..

Iyi arkadaslik kurmak adina herkese tsk ediyorum..

Külkedisi..

Donnie Darko'yu tavsiye ederim,ilk başlarda sıkar evet ama sonuna doğru film sizi iyice bağlar ben çok etkilendim psikoloji türüne giriyor galiba,tavsiye ederim herkese ayrıca güzel bir konu olmuş eline sağlık külkedisi :)

Donnie Darko'yu tavsiye ederim,ilk başlarda sıkar evet ama sonuna doğru film sizi iyice bağlar ben çok etkilendim psikoloji türüne giriyor galiba,tavsiye ederim herkese ayrıca güzel bir konu olmuş eline sağlık külkedisi :)

Begendine sevindim tsk ederim:)

Django Unchained - Zincirsiz .. Iki gün önce sinemada izledim harika bir filim hem komedi hem aksiyon kesinlikle tavsiye ederim.. Cok güzel düsünmüssün Külkedisi :)

Külkedisi ay bu bölümü çok sevdim :) benim yapamadığımı sen etmişsin tşk ederim sana :) Hep birlikte umarım filim izleriz :)

Ne zaman izleriz peki filmleri çok geç olmasın:) (Yarın dersane varda :D )

Bir filme karar verelim hepimiz ayni anda izliyelim sizler önerin ama korku olsun:)

Geri