Film Önerileri

K
Filmin ikincisi var ? o yuzden anlamsız gelmiştir ?:icon_yokcanim:

Kötü ruhlar -Poltergeist diye bir film izlemistim 3 yada 4 serisi vardi onu andiryor..

bir ilk sayfayı okudum , birde son sayfayı :D Normal olarak bişey anlamadım ama anladığım şey 3-5 kişi falan aynı anda film açılıyo ve izleniyormu ? Bu tarz bişeymi , yanlış anlamışda olabilirim :D

Uygun olursak izleriz bugun pek uygun degıldım bide izlediğim film oldugundan.:icon_yokcanim:

iyi yarın birlikte izliyoruz o dedim korkuyuda izlemedik zaten :D

Perii yok izlemedim ikincisi

bir ilk sayfayı okudum , birde son sayfayı :D Normal olarak bişey anlamadım ama anladığım şey 3-5 kişi falan aynı anda film açılıyo ve izleniyormu ? Bu tarz bişeymi , yanlış anlamışda olabilirim :D
aynen öyle birlikte izliyoruz filim tavsiyeside oluyor güzel oluyor işte :) sende katılır mısın aramıza :)

Ya ben katılmayı çok isterim , hatta çokda severimde böyle bişeyleri.Aynı filme gitmiş bir grup arkadaş sonu , bir cafede buluşma samimiyeti gibi olur :D yorumlar edilir falan filan severim ben :)

Ya ben katılmayı çok isterim , hatta çokda severimde böyle bişeyleri.Aynı filme gitmiş bir grup arkadaş sonu , bir cafede buluşma samimiyeti gibi olur :D yorumlar edilir falan filan severim ben :)

evet güzel oluyor 3 kişi izledik bugün ama 3. kişi filim biter bitmez uyudu :D yarın katıl bize :P

Yok bende zaman sınırlaması yok , projemiz var normalde onu yapmamız lazım ama zaman kısıtlı değil , zaten gündüz uyumayı severim ben :) Mutlaka katılcam aranıza , ortaklaşamı seçiyoz filmleri nasıl oluyor ? İleride damsız da almıyalım o seviye ye gelelim :D

Güzel organizasyon sevdim ben :) liselilik yapabiliyomuyuz burada peki " yok ben korku izlemem , yok ben drama gelemem " gibisinden :D Liseyi bitireli 8 sene olduda , hani bilmeyenler için bir gösterge olabilir :P .Ama buarada ben pek korku izliyemiyorum, tek kaldığımdan arada triplere girmeme sebep oluyor.Dram ,romantik,romantik komedi , aksiyon, bilim kurgu vs.. gibi bana uyar :D Cidden büyük bir evde tek kaldığım için korkabiliyorum :blush: Sonra yatak odasında torna vida görenlerde benden korkuyor :icon_yokcanim: 4-5 senedir tek kalıyorum ama yinede bi korku oluşuyo bende :)

Geri