Film Önerileri

K
La Casa De Papel

2 sezonluk bir diziydi galiba, İspanya'da mı ne yasaklanmıştı. Suçlulara sempati duymaya başladığınız, suçun suç olup olmadığını sorgulatan güzel bir diziydi. Ve tabi karizmatik profesörü unutmamak lazım...: )

Kore filmlerine fazlasıyla önyargılıydım . Birisi kırdı bu önyargımı ve iyikide kırmış .

The man from novhere
Ana
Ölümcül Takip
Kim İsland
A moment to Remember
My Sasy Girl
Always
Daisy
Cinayet günlüğü
Zombi ekspresi
Hüzünden Öte

Hepsi kore yapımıdır bir bak derim ..

The Whiskey Bandit - A Viszkis

Yapım :2017

the-whiskey-bandit-izle-639.jpg

viskili-soyguncu-the-whiskey-bandit-turkce-altyazili-izle-876.jpg

325539_1024_a_viszkis__6_.jpg

Bos birakmayalim buralari

Oyun icinde oyun.

Existenz (1999)

eXistenZ_B2-4.jpg

Hüdaverdi pırtık izle eski bir film ama süper

[YOUTUBE]sEceDz1Rodc[/YOUTUBE]
Coherence(2013)
Başarılı bence.

(Konu sabitlenmiştir.)

Koro filmi.
Gerçek bir yaşam öyküsüne dayanır. Hem konusu ile hisseli hem de müzikleri ile sanatsal bir değeri de var.
İmkansızlıklar içinde özveri ile elde edilen başarıyı duygulanarak izliyorsunuz.

[YOUTUBE]AIzbwV7on6Q[/YOUTUBE]​

Slumdog Millionaire (Milyoner)

Dünyanın en yoksul insanlarının yaşadığı Hindistan'da geçen bir "milyonerlik" öyküsü olan filmde, Hindistan’ın gecekondularla dolu bir mahallesinde yaşayan genç Jamal'in enteresan hikayesi aktarılıyor. Jamal, fakir ve öksüz ancak idealist bir çocuktur. En büyük düşü, Hindistan'ın en ünlü bilgi yarışması programına katılmak ve büyük para ödülünü kazanmaktır. Bu hayalinin gerçekleşmesi arefesinde farklı olaylar yaşamını dönüştürmeye başlayacaktır. Jamal, büyük ödüle ulaşacağı son soruya bir şekilde gelmiştir. Tam da bu an programın süresi dolar ve son soru gelecek haftaki programa kalır. İlginç bir şekilde başarılı olan Jamal’in bu imkansız görünen başarısı herkesin dikkatini çeker ve genç adam hile yapmış olabileceği gerekçesiyle tutuklanır. Sorgu gecesinde soruları nasıl yanıtladığını tek tek anlatan genç adamın sırrı yavaş yavaş aydınlanır. Slumdog Millionaire, Hindistan’ın dünya sinemasında verdiği en ses getiren örneklerinden biri. En İyi Yabancı Film kategorisinde Oscar’ı kazanan yapıt, televizyonun insanlık üzerinde kurduğu büyülü hakimiyeti yansıtan filmlerden biri.

Vizyon tarihi 27 Şubat 2009 (2s 0dk)
Yönetmen Danny Boyle, Loveleen Tandan
Oyuncular: Dev Patel, Freida Pinto, Anil Kapoor devamı
Tür Dramatik komedi, Komedi, Romantik
Ülke ABD, İngiltere
Orijinal adı Slumdog Millionaire
Yapım yılı 2008
Metraj uzun metrajlı film
Bütçe 15 000 000 $
Dil İngilizce, Hintçe
Renk Renkli

[YOUTUBE]/KztP7SKe0uk[/YOUTUBE]

Kafesteki Kadın biraz önce bitirdim. Muhteşem diyemem kötü de diyemem tahmin edilmesi zor bir kurgu degildi. Ya da ben fazla zeki de olabilirim bastan çözdüm olayi :)

İmdb 7.1 filmin benden 6 alabilir :))

The rise of evil.
Hitlerin kucuklugunden baslayip nasil o hale geldigini anlatiyor

böyle bakması zor oluyor. Kurgusu sağlam, film sonunda tabiri caizse oha diyebileceğim bir listeniz var mesaj kutumu işgal edebilirsiniz. yazın kutu kola, kışın sahlep benden size iade-i ziyaret olur. saygılar.

açıklamaya uygun olarak aklıma the piano filmi geldi

Do3l0-K2-Xk-AEIUj-jpg.jpg

imdb: https://www.imdb.com/title/tt0494831/

film değil ama film niyetine izlenebilecek kara mizah dolu bi belgesel.

her büyük derviş gibi yaşar da öteki dünya için hazırlanmaktadır. biz müslümanlar, ruhlarımızın bir ağacın dallarında yeniden dirilmeyi beklediğine inanırız. hangi ağaç olduğunu ise allah bilir. yaşar, tekrar shutka'da doğmamak için tüm ağaçları keserek, son sürat çalışıyor. :p

Sinemada en son Kahpe Bizans'ı izlemiştim, Mehmet Ali Erbil filan oynuyordu, çok güzeldi. Sonra sinemayı bıraktım zaten, zaman kaybı. :hello:​

Cesaretin varmı aşka
Zehirli öfke
Bay evet
Can dostum
Deha
Lucy
23 numara

en son izledigim filmler.

Fried Green Tomatoes - Kızarmış Yeşil Domatesler

Towandaaaaaa diyerek soğuk kış günlerinin sıcacık filmini bırakıyorum buraya.

fried-green-tomatoes-poster-1.jpg

Evliliği yolunda gitmeyen ve orta yaş bunalımına giren Evelyn Couch, bir bakımevinde tesadüfen tanıştığı Ninny ile arkadaş olur. Onu her ziyaret edişinde, Ninny gençliğinde tanık olduğu bir dostluğun öyküsünü anlatır: 1920'ler Amerika'sında, siyah-beyaz çatışmasının en yoğun olarak yaşandığı günlerde, birçok zorluğa göğüs geren Idgie ve Ruth'un dostluğunun... Bu iki kadının öyküsünden ilham alan Evelyn, Ninny'nin de yardımıyla kendi sorunlarının üstesinden gelmeyi başaracak ve hayata yeniden tutunacaktır.

Geri