Film izlerken donuyor, ne yapmalıyım?

Konu sahibi son olarak 2998 gün önce görüldü
Apartman da tek ben kullanıyorum ama 1 hafta evvel biri ile sıfremı paylaştım cep telefonuma filmi indirip izlerken hiç bir problem yok şimdiye kadar hiç bir sorun olmamıştı 1 aydır her film izlemeye niyetlendigimde yaşıyorum bu sorunu
.
Aralıkta sanırım hiç takılmadan ağız tadı ile film izledim en son.
Bi de semt te ki internet alt yapısını düzenliyoruz vs diye 2 hafta evvel tüm gün internetimizi kesmislerdi.
Genel bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama akşamın bu saati bana cevap verirlerse arayacağım bak içime kurt düşürdün:)

Cevap vermezlerse yarın adsl numarasını biliyorsan yardımcı olabilirim bende. İyi akşamlar, düzelmesi dileğiyle .

Cevap vermezlerse yarın adsl numarasını biliyorsan yardımcı olabilirim bende. İyi akşamlar, düzelmesi dileğiyle .

Teşekkür ederim bi kayıt oluşturdular. Yarın pc me format attiricam eğer sorun devam ederse yardım isteyebilir çok tesekkurler.

Filmi açtığın hd kalitesini sağ altta ayar kısmından düşürürsen belki problem kalkar

7 aylık bilgisayara format gereksiz ;).
Modemi resetlemeyi denedinmi?
Wireless şifresini değiştirmeyi de deneyebilirsin ;).

7 aylık bilgisayara format gereksiz ;).
Modemi resetlemeyi denedinmi?
Wireless şifresini değiştirmeyi de deneyebilirsin ;).

yaptım ya tt net ile görüştüm fiber internete geçiş yaptığımız için bağlı bulunduğumuz semtte çalışma var bundan dolayı da sorun yaşıyor muşuz.

bundan da haberim yoktu.

ama çok saçma. bu kadar uzun sürmemesi gerekiyor.

Biraz daha sabretmen gerekecek ozaman.

vk ve mail.ru tarzı video sitelerinde donma yapması gayet normal, başka alternatifler dene

Ay evet ya bazen erotik film zevkimin içine ediyor bu durum.​

ah serap nerelerdesin suan kimbilir nasılsın umarim hersey yolundadir..

Geri