Film izlerken donuyor, ne yapmalıyım?

Konu sahibi son olarak 2998 gün önce görüldü
Arkadaşlar kanser olmama ramak kala sizinle derdimi paylaşmak istiyorum .

Öncelikle bağlantım kötü ama bu kadar kötü olması mümkün değil ben bir süredir film izleyemiyorum.
Sürekli takılıyor,donuyor bir yardımcı olur musunuz bir bilen bana sebebini söyleyebilir mi? Camdan aticam yoksa pc yi.

Illa format mi atalım ??

PC laptop mı , masa üstümü . uzun zamandır format atmadıysanız. ve sisteminizde sağlam antivürüs yoksa pc virüs kapmış olabilir. Format atabilirsiniz. Bir başka ihtimal ise bilgisayarınız tozlanmış olabilir. fanları toz kaplamış olabilir. Temizlemenizde fayda olabilir.

PC laptop mı , masa üstümü . uzun zamandır format atmadıysanız. ve sisteminizde sağlam antivürüs yoksa pc virüs kapmış olabilir. Format atabilirsiniz. Bir başka ihtimal ise bilgisayarınız tozlanmış olabilir. fanları toz kaplamış olabilir. Temizlemenizde fayda olabilir.

Laptop çok kullanmıyorum aslında film izlemek için sadece açıyorum desem yalan olmaz.
Hiç format atmadım 7 aydır kullanıyorum ama son 1 aydır bana film izletmiyor .. başta bağlantı kaynaklı diye düşünüyordum ama yanıldığımi daha iyi anlıyorum. güncelleme vs yapmam mi gerekiyor bilmiyorum ki...

Format atmaktan nefret ediyorum :(

. Eğer oyun oynamıyorsanız. Ubuntuyu kurun kafanız rahat etsin.

Yazmayı unuttum online film izlerken bende de takılmalar oluyordu. Fan temizliği yaptım ve düzeldi.

Yazmayı unuttum online film izlerken bende de takılmalar oluyordu. Fan temizliği yaptım ve düzeldi.

Elektirik süpürgesini kullan diyosun yani: )
Peki teşekkür ederim alakanız için.

Oyun oynamiyorum bahsettiğiniz program nedir?

Tarayıcı üzerinden film mi izlenir. Bu işin torrent'i var idm'i var, kur bu programları filmleri bu yöntemlerle indir izle.

Yok Elektirik süpürgesi fazla gelir.
Ubuntu windows gibi bir işletim sistemidir.Ubuntu açık kaynaklı ücretsiz bir işletim sistemi. Windows gibi zaman içinde yavaşlama olmuyor. Benim laptop da hem windows 8.1 var hemde ubuntu. ikisinide kullanıyorum. Ubuntu baya güzel. Virüs derdi falan da yok windows gibi.

Yok Elektirik süpürgesi fazla gelir.
Ubuntu windows gibi bir işletim sistemidir.Ubuntu açık kaynaklı ücretsiz bir işletim sistemi. Windows gibi zaman içinde yavaşlama olmuyor. Benim laptop da hem windows 8.1 var hemde ubuntu. ikisinide kullanıyorum. Ubuntu baya güzel. Virüs derdi falan da yok windows gibi.

Teşekkür ederim. Ben su bilgisayarına önce bi format atsam iyi olacak:)
Sonra bahsettiğiniz programa bakacağım.

ilk kez başıma geliyor :/
Normal şartlarda sürekli pc başında duran biri değilim fotoğraf video film yuklemem bile.
Format Kolay olacak o yüzden.

Kullandığınız oturumu kapatıp ekstradan bir oturum oluşturun. Örneğin Guest olsun. Size yetkiler soracak, o hesaba yönetici yetkisi vermeyin, misafir oturumu olsun. Benim kendi oturumumda da herşey yavaş çalışıyordu, tıkanıyordu, yeni hesap oluşturup orda takılmaya başladım herşey gayet iyi ve hızlı. Sizde de işe yarayabilir, önemli evraklar kullanacağınız zaman asıl oturuma dönersiniz, diğer zamanlar yeni oturumda takılmayı deneyin.

Suradan flash player'in guncel mi kontrol edebilirsin, ayrica akn dolduysa hizin dusmus de olabilir. O durumda da videonun kalitesini dusurup deneyebilirsin. Bu kadar basit sebepleri de olabilecekken isletim sistemi degistirme ya da format atma.

TTnet ise xdsl numarasına verirsen hızına bakarım. Hızı yüksekse muhtelemen o hızı kaldırmadığı için kesik kesik geliyordur. Veya sınırsız olsa bile 50 gb. adil kota vardır. 50 gb. geçtiysen hızın 3 mbps iniyor o yüzdende yavaşlıyor olabilir. Kotanı ne kadar kullandığı görmek istiyorsanda google den ''TTNET akıllı çubuk'' uygulamasını indir tarayıcının sağ üst köşesinde ne kadar gb. kullandığını her zaman görürsün .

TTnet ise xdsl numarasına verirsen hızına bakarım. Hızı yüksekse muhtelemen o hızı kaldırmadığı için kesik kesik geliyordur. Veya sınırsız olsa bile 50 gb. adil kota vardır. 50 gb. geçtiysen hızın 3 mbps iniyor o yüzdende yavaşlıyor olabilir. Kotanı ne kadar kullandığı görmek istiyorsanda google den TTNET akıllı çubuk uygulamasını indir tarayıcının sağ üst köşesinde ne kadar kota kullandığını her zaman görürsün .

Teşekkür ederim ama bütün gün evde kimse olmadığı için aksamlari sadece ben kullanıyorum.
arada annem facebook kullanıyor.
Bunu dışında çok bilgisayar ile hasır neşir değiliz internet hızında bi problem yok tt net ile görüştüm pc de sorun var muhtemelen. Yarından sonra bakacağım yoksa tt neti bırakırım.

Teşekkür ederim ama bütün gün evde kimse olmadığı için aksamlari sadece ben kullanıyorum.
arada annem facebook kullanıyor.
Bunu dışında çok bilgisayar ile hasır neşir değiliz internet hızında bi problem yok tt net ile görüştüm pc de sorun var muhtemelen. Yarından sonra bakacağım yoksa tt neti bırakırım.

Problem yoksa binanın içindeki kablolar eskidir ondan o hızı alamıyor olabilirsin. Tam net görmeden bilemem ama hızın yüksek geliyorsa modemin kaldırmadığı için sıkıntı yaratıyor olabilir. Hızını düşür ondan sonra girebilirsin .

Problem yoksa binanın içindeki kablolar eskidir ondan o hızı alamıyor olabilirsin. Tam net görmeden bilemem ama hızın yüksek geliyorsa modemin kaldırmadığı için sıkıntı yaratıyor olabilir. Hızını düşür ondan sonra girebilirsin .

Apartman da tek ben kullanıyorum ama 1 hafta evvel biri ile sıfremı paylaştım cep telefonuma filmi indirip izlerken hiç bir problem yok şimdiye kadar hiç bir sorun olmamıştı 1 aydır her film izlemeye niyetlendigimde yaşıyorum bu sorunu
.
Aralıkta sanırım hiç takılmadan ağız tadı ile film izledim en son.
Bi de semt te ki internet alt yapısını düzenliyoruz vs diye 2 hafta evvel tüm gün internetimizi kesmislerdi.
Genel bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama akşamın bu saati bana cevap verirlerse arayacağım bak içime kurt düşürdün:)

Geri