Sözlük file market

Sözlük
Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
Yolum düşmedi bir türlü. Gitsem beslenmeme dair ne var ne yok heybeme doldururum hahah

yarın pazar....
bagetlerinden alınıp soğuk sandviçler yapılıp
taze portakallarından sıkıp kocacımla pikniğe gitmelik bir gün olacak....
teşekkürler file market.........

Kuru pastası var içi zeytin dolgulu . Bir kilo alırım üç günde tek yerim.

Fırın kısmı hariç gitmenin anlamı yok.

marketi yolumun üstünde olmadığı için online sipariş tercih ediyorum. en son neler almışım diye baktım da hatemin paylaştığı krema gerçekten çok lezzetli. ayrıca bu bisküvi kremasına da bayıldım, pankekte falan çok güzel gidiyor. dondurmaları, atıştırmalıklarındaki çeşitlilikler şahane. bu dondurmaların en son hindistan cevizlisini denemiştim. portakallısını henüz denemek kısmet olmadı.

IMG_1472.jpeg

IMG_1473.jpeg

yarın pazar....
bagetlerinden alınıp soğuk sandviçler yapılıp
taze portakallarından sıkıp kocacımla pikniğe gitmelik bir gün olacak....
teşekkürler file market.........
Evlilik böyle bişey değil bekar arkadaşlar kandırıyor sizi

Bimin ekurisi falan diil ya o nerden çıktı
Fileden fiş aldığında tepedeki ticari ünvanı hiç okudun mu? Ya da kartla alışveriş yaptığında ekstrene baktın mı sen heç? Orada at nalı gibi BİM yazıyor ya bre gızan.

• Ağlama
Tepkiler: ne
Kabul etmiyorum hayiiir

marketi yolumun üstünde olmadığı için online sipariş tercih ediyorum. en son neler almışım diye baktım da hatemin paylaştığı krema gerçekten çok lezzetli. ayrıca bu bisküvi kremasına da bayıldım, pankekte falan çok güzel gidiyor. dondurmaları, atıştırmalıklarındaki çeşitlilikler şahane. bu dondurmaların en son hindistan cevizlisini denemiştim. portakallısını henüz denemek kısmet olmadı.

Ekli dosyayı görüntüle 125561

Ekli dosyayı görüntüle 125563
Hindistan cevizli dondurması mükobombastik. Yazın aldıydım dolapta biri duruyor hala kıyamadım yemeğe. Akşam gidince kaşıklıyım bari. Ben içini yiyorum karım da kabını yontuyo törpülüyo kalemlik falan yapıyor ahdhshshsh

Hindistan cevizli dondurması mükobombastik. Yazın aldıydım dolapta biri duruyor hala kıyamadım yemeğe. Akşam gidince kaşıklıyım bari. Ben içini yiyorum karım da kabını yontuyo törpülüyo kalemlik falan yapıyor ahdhshshsh
aaa, görmüştüm o cevizli çalışmasını. ama ne yalan söyleyeyim, dondurma gelmemişti aklıma.fjhdg üretken kadın, her şeyden bir şeyler üretiyo,maşş<3

Tadıbu killer fındık kreması vardı burda bir de maraş usulü değil coğrafi işaretli maraş dondurmaları var. Artizan ekşi mayalı ekmek de iyi.

Hiç file market görmemiş lalahanlı gibi bakıyorum şu an… Bizimde grosslarımız var…

tiktokta birkaç video gördüm
birkaç hafta önce bir anda patlamış vişneli yaprak sarması ve fruit popslar
aşırı aşırı merak ettim bende pop kültüre uyup bir tatlarına bakıcam

Peki ben ne yaptım ??

Bu bisküvinin arasına fıstık ezmesini sürüp sürüp yedim tadı enfes ama işte bağımlılık yapti... File marketler kapatılsın ühüü

1769711318906.jpeg
1769711341298.jpeg

Geri