Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kolayı var Dolce Gabbana çantasıyla alışveriş yapabilirsin hahaha.🤣🤣🤣Van da niye yok ? Fakir bimi poşetleri taşımak istemiyorum ya ben![]()

Evlilik böyle bişey değil bekar arkadaşlar kandırıyor siziyarın pazar....
bagetlerinden alınıp soğuk sandviçler yapılıp
taze portakallarından sıkıp kocacımla pikniğe gitmelik bir gün olacak....
teşekkürler file market.........
böyle olamadı evet.....ama evlilikten değil hava şartlarından..... kalktık evde oyun oynadık bebişim....Evlilik böyle bişey değil bekar arkadaşlar kandırıyor sizi
Fileden fiş aldığında tepedeki ticari ünvanı hiç okudun mu? Ya da kartla alışveriş yaptığında ekstrene baktın mı sen heç? Orada at nalı gibi BİM yazıyor ya bre gızan.Bimin ekurisi falan diil ya o nerden çıktı
Hindistan cevizli dondurması mükobombastik. Yazın aldıydım dolapta biri duruyor hala kıyamadım yemeğe. Akşam gidince kaşıklıyım bari. Ben içini yiyorum karım da kabını yontuyo törpülüyo kalemlik falan yapıyor ahdhshshshmarketi yolumun üstünde olmadığı için online sipariş tercih ediyorum. en son neler almışım diye baktım da hatemin paylaştığı krema gerçekten çok lezzetli. ayrıca bu bisküvi kremasına da bayıldım, pankekte falan çok güzel gidiyor. dondurmaları, atıştırmalıklarındaki çeşitlilikler şahane. bu dondurmaların en son hindistan cevizlisini denemiştim. portakallısını henüz denemek kısmet olmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 125561
Ekli dosyayı görüntüle 125563
aaa, görmüştüm o cevizli çalışmasını. ama ne yalan söyleyeyim, dondurma gelmemişti aklıma.fjhdg üretken kadın, her şeyden bir şeyler üretiyo,maşş<3Hindistan cevizli dondurması mükobombastik. Yazın aldıydım dolapta biri duruyor hala kıyamadım yemeğe. Akşam gidince kaşıklıyım bari. Ben içini yiyorum karım da kabını yontuyo törpülüyo kalemlik falan yapıyor ahdhshshsh
var bebeğim. file benden sorulur jsjddjtadıbu var mı file markette ya.s.s bir bakayım bugün