Fikirlerinizi alalim bakalim

Konu sahibi son olarak 642 gün önce görüldü
Şişeyi tepeme dikiyorum :D

Hani bir söz var ya ;

-sen hiç kırılmış bardaktan su içtin mi ?
-peki sen hiç bardak kırıldı diye sudan vazgeçtin mi ?
-Hayır Bardağı değiştirdim :asd:

Anladım zaten de öyle eksik yazdığını öyle sorayım dedim, bu kadar detaylı örneğe gerek yoktu :d

Yormayin arkadas siz de .p

Bir tartisma bir kez yasanmali, daha sonra duzelmiyorsa, eninde sonunda yipratir insani. Saygiyi da sevgiyi de bitirir.

Beynim yandı yemin ediyorum, ne diyonuz lan?
Aga gelişine vurun gitsin hayatı.

Aynı şeyleri yaşadım hemde düğünüme 2 hafta kala bitirdim.Nedenini anlatsam nedeni bile yok dersiniz ama cidden yordu beni koruyamadı sevgisini ailesini ortaya attı filan çok büyük tartışma filan yaşadık mı hayır ama kesinlikle geri dönmem.Fikirlerim her zaman nettir.Bitmiş gördüğüm birşeyi tekrar canlandırmaya gerek yok.Aklımda hep birşeyler kalacağına kafam rahat olsun diyorum ben.

Hocam ben sizi evlendiniz sanıyordum.

Neler yaşanmış...

Neyse oluyor ya hayatta her şey yaşanılıyor. Yola devam daha yenilecek lokma alınacak nefes varmış deyip önüne bakması lazım insanın.

amalar çoksa uzatmaya gerek yok

Bir kaç yıl nedir ya, sadece ruh hastaları bir kaç yıl katlanır el oğluna, kızına. :D
Misal ben akşamdan sabahı ediyorum öğleni çıkaramıyorum .p

Seven yorulmaz ve yormaz. İkisinden birinin eksikliği olabilir.

Yapılan hatalardan sonra affetsende olası bir küçük olayda bile o hata tekrar gün yüzüne çıkıyor. Ya o hata tamamen silinebilmeli yada yapılmamalı. Yorma konusunda da seven insan yorulsada bundan şikayet etmez katlanır. Ne demişler hastalıkta ve sağlıkta :)

ya bence kisiye iliskiye bagli
simdi beni yordu dersin tamamda, nasil yordu
ben aldatma, yalan vs olmadan kolay kolay vazgecemem mesela
kahrını bile cekerim, eger kisiden eminsem
bilemedim ya

kişi olark affedileblr şayet ilşkide yordysa ama sen benliğini kybtmye başladysan- kaybttysen o kapı kapanır
anca bayrmda seyrnda vs slm kelam olr
tabi ilşkinn içeriği de önmli yüzysel anca byle fkr yürütüleblr

Yillarin ve hatiralari'nin hatrina kalinir mi hic?

Yormak derken, neye göre yormak veya nasıl bir yorulmak ?

+ Dinlenmeye müsait bir yorulmaysa eğer, o kapılar her daim açık kalacaktır.

Fakat KaraBiber 'in dile getirdiği gibi bir yormak ise, karşındaki insan kimi nereye koyacağını bilemiyor demektir. Öğrenmesi için müsamaha gösterilemez.

Hayatmda hep ya beyaz oldu ya siyah griyi hiç sevemedim
Net olmayan,susan,tavır yapan insanlar yoruyor maalesef
En güzeli grilikleri bir bir temizlemek

O hata yada davranış bir kereye mahsus olmak üzere yapıldıysa ve uyarıldıktan sonra aynı hatayı yapmadıysa bitirmek mantıksız.
Bir ilişkide her zaman anlaşmazlıklar çıkıyo bu hepimizin bildiği gerçek. Ama anlaşmazlığa konu olan davranış veya hata, hep aynıysa o ilişki yürümüyo. En basiti olsun. Bir ilişkide en basit bir hatayı düşünün. O hata her uyarıya rağmen devam ediyosa ve karşı taraf bu hatasından ısrarla vazgeçmiyor yada vazgeçemiyorsa o ilişkinin suyu çıkıyor artık. Mesele tek bir konuya takılıp kalmakta, o konuyu aşamamak ta. Yoksa farklı konulardan tartışmak sorun değil. O farklı konular çözüme kavuşuyosa.

Zor bir ülkede, zor hayat şartlarında, zor insanlarla her gün bir şeyler paylaşıyoruz. Yorulmak çok doğaldır. Acıktığımızda yemek yeriz, susadığımızda su içeriz, ama ruhumuzu beslemekten hep geri kalıyoruz.

Kendimden örnek vereyim, eğer forumda siyaset konularına girip tartışıyorsam muhakkak ki çok sıkmıştır bir şeyler ve gelip stres atarım.

Hayatımda maç izlemem ama içimden cidden sövmek geliyorsa babamla oturur maç seyrederim, o benim yerime de söver zaten :D

Bazı ressamların tablolarını koçtaşta çerçeve kaplatır, gider insanlara hediye ederim. Mutluluk paylaşırım.

Velhasıl kelam bu hayatta güzel olan herşey ya yasak yada ağır bedeller ödeyerek sahip olabileceğiniz şeylerdir. Eğer yorulmayı, mücadele etmeyi, kırmayı ve kırılmayı göze alamıyorsanız kendi toz pembe dünyanızdan çıkmamanızı tavsiye ederim.

Geri