Fikirlerinizi alalim bakalim

Konu sahibi son olarak 641 gün önce görüldü
Birini cok seviyorsunuz cok emek verdiniz onunla olmak icin ve oldunuz karsilikli her kula nasip olmayacak guzellikte bir ask yasadiniz bir kac sene boyunca ve siz gercekten cok seviyor ve seviliyorsunuz. Ama karsi taraf size bir hata yapti yalan yada ihanet degil sadece cok yordu sizi elinde olmadan ve ayrildiniz. O insani affedermisiniz tekrar yoksa o kapi bir kere kapandi tekrar acmammi dersiniz.?

Ben fikrimi belirtim o kapi kapandi bir kere diyebiliyorsa zaten ne emegimi ne sevgimi gormus sadece hatami gormus der ceker giderim asla tekrar yoluna cikmam.

İnsan gerçekten seviyorsa ufak tefek şeyleri bahane edip ayrılmaz. İhanet etsen yine affeder seven insan.

Aynı şeyleri yaşadım hemde düğünüme 2 hafta kala bitirdim.Nedenini anlatsam nedeni bile yok dersiniz ama cidden yordu beni koruyamadı sevgisini ailesini ortaya attı filan çok büyük tartışma filan yaşadık mı hayır ama kesinlikle geri dönmem.Fikirlerim her zaman nettir.Bitmiş gördüğüm birşeyi tekrar canlandırmaya gerek yok.Aklımda hep birşeyler kalacağına kafam rahat olsun diyorum ben.

Eğer ortada gerçek sevgi varsa gerisi teferruat tır

Arkadaşlar, yorulunca bitiyor. Seven ve sevgisini sürdürmek isteyen yormaz.

Ay cilgin misiniz bulmusum birini birakir miyim hic ayollll xd ajfsfskdgjs

masallarda yaşıyor bazıları.
Aşk meşk bir yere kadar. Saygı çok önemli.
Ben 1 yıllık ilişkimi bitirdim bu tip şeyler yüzünden.
Karar vermem 3 gün sürdü gerçi ama su an kafam çok rahat.

Bunu sadece sevdiğimiz insanla sınırlamayıp arkadaşları da dahil ederek, yorulduğun yerde bırakmalısın. Zira, tekrar tekrar yıpranmanın senden başkasına zararı olmaz. Bencil olun lütfen.

Kalman için mücadele etmiyorsa git, dönmen için mücadele eder belki.

HayatBöyleBirŞey

İnsanları artılarıyla herkes sever. Önemli olan eksileri sevmektir. İnsan oğlu şaşar beşerdir. Sevgi varsa insanlar neden ayrılır anlamıyorum.
Aldatma şiddet yoksa bence bir şans verilmeli o insana.

Gerçek sevgiyi kim buluyor bu zamana kadar?

Tek bildigim bu dkdan sonra beynimin acıt komutu verdigi ask falan hikayede neyse iste herkesim hakkinda.ne hayirliysa o olsun. Ben kendi adima konusayim bu devirde oyle sevgiyi harcamazdim hemde sebebleri.bile bile. Ha benim.sevgim.harcandiysa saniyemi almaz donerim o iside silerim. Harcamamak gerek

Biraz guzellikleri senin icin yapilanlari anmak gerek herseyi bile bile insani ailebiliyorsan zaten aevdim zannetmissin en fazla. O insan genede gelip ozurdilediyse ve git dediysen ona yol cok elbet gider

birşey bittiyse tekrarı olmuyor aynı şeyler tekrar yaşanıyor
şimdi size efsanevi sözler yazacam :D
ip koptuysa bırak bağlarsan düğüm izi kalır :D sen hiç bardaktan su içtinm şkdalsd neyse sakinim

ip koptuysa bırak bağlarsan düğüm izi kalır :D sen hiç bardaktan su içtinm şkdalsd neyse sakinim

Kuzenim hasta hasta gelmiste konuma yorummu yapmis :haha:

Grifikir ben bardaktan içiyorum herkes gibi suyu sen nasıl içiyorsun : d

Hata yaptığını kabul edip gelirse şansı olabilir lakin peşinden koşmak bana göre değil. İhanet harici her konu konuşulur çözülür duruma göre bir şansı daha hak eder. Geçmiş o kadar kolay unutulmuyor sevince. Hiçbir şey olmasa geçmişin hatrı var.

Geri