Fetişistlere kötü haber

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Bilimi din sayanlar beni dinsizlikle suçladı. Hadi ben ilimsizim bu adamlar da mı ilimsiz. Erken yaşlardaki kardiyak ölüm oranındaki iki kat artıştan ne sorumlu dersiniz. Oku:

Okudum hocam ama hiçbir şey anlamadım

• Kahkaha
Tepkiler: 0
Tallahassee, Fla. — Bugün, Devlet Cerrahı General Dr. Joseph A. Ladapo, mRNA aşılarıyla ilgili yeni bir kılavuz duyurdu. Florida Sağlık Bakanlığı (Bölüm) bir
çıkış feragatnamesi simgesi
bir aracılığıyla analiz
analiz
Başlangıçta aşı güvenliğini değerlendirmek için geliştirilmiş bir teknik olan kendi kendini kontrol eden vaka serisi.

Bu analiz, mRNA aşılamasını takip eden 28 gün içinde 18-39 yaş arası erkekler arasında kardiyakla ilişkili ölüm bağıl ölüm insidansında %84'lük bir artış olduğunu bulmuştur. COVID-19'a karşı yüksek düzeyde küresel bağışıklıkla, aşılamanın yararı, bu yaş grubundaki erkekler arasında bu anormal derecede yüksek kalple ilişkili ölüm riski nedeniyle muhtemelen daha ağır basmaktadır. MRNA olmayan aşıların bu artan risklere sahip olduğu bulunamamıştır.

Bu nedenle, Genel Devlet Cerrahı, 18 ila 39 yaş arası erkeklerin mRNA COVID-19 aşıları almasını tavsiye ediyor. Miyokardit ve perikardit gibi önceden var olan kardiyak rahatsızlıkları olanlar, bu kararı verirken özellikle dikkatli olmalıdır.

Cerrah General Dr.,” aşılar da dahil olmak üzere herhangi bir ilacın güvenliğini ve etkinliğini incelemek halk sağlığının önemli bir bileşenidir " dedi. Joseph Ladapo. "Güvenliğe çok daha az dikkat edildi ve birçok kişinin endişeleri göz ardı edildi - bunlar Floridalılara iletilmesi gereken önemli bulgular."

Analiz bulunabilir
self-kontrollü kasa serisi,
burada. Rehberlik bulunabilir
burada.
burada.

Florida Sağlık Bakanlığı Hakkında​

Ulusal olarak akredite edilmiş bölüm
buraya
Halk Sağlığı Akreditasyon Kurulu, entegre eyalet, ilçe ve toplum çabalarıyla Florida'daki tüm insanların sağlığını korumak, teşvik etmek ve iyileştirmek için çalışır.

Bizi Twitter'da takip edin
Halk Sağlığı Akreditasyon Kurulu
@HealthyFla ve üzeri
@HealthyFla'
Facebook. Florida Sağlık Bakanlığı hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.FloridaHealth.gov adresini ziyaret edin.

Benim icin sasilacak bir sey degil..

Tallahassee, Fla. — Bugün, Devlet Cerrahı General Dr. Joseph A. Ladapo, mRNA aşılarıyla ilgili yeni bir kılavuz duyurdu. Florida Sağlık Bakanlığı (Bölüm) bir
çıkış feragatnamesi simgesi
bir aracılığıyla analiz
analiz
Başlangıçta aşı güvenliğini değerlendirmek için geliştirilmiş bir teknik olan kendi kendini kontrol eden vaka serisi.

Bu analiz, mRNA aşılamasını takip eden 28 gün içinde 18-39 yaş arası erkekler arasında kardiyakla ilişkili ölüm bağıl ölüm insidansında %84'lük bir artış olduğunu bulmuştur. COVID-19'a karşı yüksek düzeyde küresel bağışıklıkla, aşılamanın yararı, bu yaş grubundaki erkekler arasında bu anormal derecede yüksek kalple ilişkili ölüm riski nedeniyle muhtemelen daha ağır basmaktadır. MRNA olmayan aşıların bu artan risklere sahip olduğu bulunamamıştır.

Bu nedenle, Genel Devlet Cerrahı, 18 ila 39 yaş arası erkeklerin mRNA COVID-19 aşıları almasını tavsiye ediyor. Miyokardit ve perikardit gibi önceden var olan kardiyak rahatsızlıkları olanlar, bu kararı verirken özellikle dikkatli olmalıdır.

Cerrah General Dr.,” aşılar da dahil olmak üzere herhangi bir ilacın güvenliğini ve etkinliğini incelemek halk sağlığının önemli bir bileşenidir " dedi. Joseph Ladapo. "Güvenliğe çok daha az dikkat edildi ve birçok kişinin endişeleri göz ardı edildi - bunlar Floridalılara iletilmesi gereken önemli bulgular."

Analiz bulunabilir
self-kontrollü kasa serisi,
burada. Rehberlik bulunabilir
burada.
burada.

Florida Sağlık Bakanlığı Hakkında​

Ulusal olarak akredite edilmiş bölüm
buraya
Halk Sağlığı Akreditasyon Kurulu, entegre eyalet, ilçe ve toplum çabalarıyla Florida'daki tüm insanların sağlığını korumak, teşvik etmek ve iyileştirmek için çalışır.

Bizi Twitter'da takip edin
Halk Sağlığı Akreditasyon Kurulu
@HealthyFla ve üzeri
@HealthyFla''
Facebook. Florida Sağlık Bakanlığı hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.FloridaHealth.gov adresini ziyaret edin.
Oo hemen çevirmişsin

kalp krizi vakalarının ciddi oranda artmış olması çok dikkat çekici bir şey bu dönemde.
bu da yazıyı destekler nitelikte bir durum.

Konu başlığıyla ilintisini bir ben mi anlamadım acaba

Daha bu hicbir sey...daha büyük seyler olacak..

• Üzgün
Tepkiler: ZeL
Sadece lefty'e atıf dersek kendisine haksızlık etmiş oluruz. Milyonlarca insan obsesyon düzeyinde sağlık takıntısı yaşıyor. Şunu ye bunu yeme. Şundan korun bundan sakın.. Erken tanı çılgınlığı yüzünden tonla para gereksiz tetkikler için harcanıyor. Her grip salgınında dünyayı resesyona sokacak hezayanlardan ve kanıta dayalı olmayan koruyucu veya sağalatici tedavilerden kurtulmamız lazım. Bel ağrısı ile acile gelen hastanın sekiz ayrı tomografisi olmaz. Olamaz. Bu hastaya da zarar ülkeye de.

Konu ciddi..
Elhamdulillah DSÖ yü kible olarak redettim.
Gazamiz mubarek olsun.

Geri