Fethullahçıyı tanıma rehber

Konu sahibi son olarak 3463 gün önce görüldü
FETHULLAHÇIYI TANIMA REHBERİ
24 Temmuz 2016 17:13:43

Metin Özer - YAZAR

Fethullahçı Alçak melunlar eşi ve benzeri görülmedik birer takiye ustasıdır.
Dinimizde sadece canı ve malı tehlike altında iken ve yapılacak hiç bir şey kalmadığı zaman kısıtlı olarak izin verilen takiye, bunların yaşam biçimidir.
"Böyle anlarda bile takiye yapmayıp gerçeği söyleyen kişi canını kaybederse şehit olur"
Bu hainler o kadar takiyecidir ki, sıradan şeylere bile takiye yaparlar.
Bunlar takiye içki içer, zina yapar, karılarını mini etekle dolaştırıp balolarda dans ederler.
Askerdeki Fethullahçılar her türlü dansı çok iyi bilirler. Salsa, tango, vals, rock in roll ve cha cha dansını dansözlerden iyi yaparlar. Takiye yaptıklarının anlaşılmaması için karıları ve kızlarıyla birlikte dans kurslarından ders alırlar.
Takiyeyi kendine şiar edenmiş pek çok Fethullahçı su gibi içki içer.
FETO'cuların bir kısmı bu yüzden alkolik olmuştur.
İçki olarak rakıyı tercih ederler.
Şarabın adı kitaplarda geçtiği için içmezler.
Bazıları bir oturuştu bir büyük rakı şişesini devirecek kadar alkolik olmuştur.
Askerler içerisinde mini den de mini eteği Fethullahçı subayların eşleri ve kızları giyer.
Bunlardan birisi arkadaşıyla telefonla konuşurken polis dinlemesine takıldı.
Bu namuzsuz herif, "Eşimin kıçını göstere göstere terfi alıyorum" diyecek kadar ar ve şerefini satmış bir vatan hainidir.
İşte TSK'daki saf komutanlar irticacı ve olmayanlar ayırımını; içtiği içkiye ve subayın karısının etek boyuna göre yaptığı için bu hainler bugüne kadar tespit edilemedi.
Komutanların bugünkü büyük şaşkınlığının nedeni budur.
Onlar birlikte kafa çektikleri mesai arkadaşı cemaatçi çıkınca büyük bir travma yaşadılar.
Tangayla denize ve havuza giren kadınların kocasının nasıl Fethullahçı olduğunu anlamaya çalışıyorlar.
Anlayacak bir şey yok.
Sonuçta bunların ne dinle ne imanla ne vatanla ne bayrakla bir alakaları yok.
Bunlar Fethullah'a tapan bir grup putperestir.
Anlamadıkları şey budur.
Bunlar takiye için abdest alıp Kuran'a el basarak yemin edecek kadar köpektir.
Bu mürtedler için Fethullah'dan başka kutsal yoktur.
Bu münafıklar milli olmadıkları için vatan ve millet sevgileri olmaz. Olmaz ama bayrağa sarılıp gözyaşı dökerler.
Sonuç itibarıyla aramızda MÜNAFIK VE MÜRTED bir topluluk vardır.
Bu topluluk 'Fethullahçı' kısaca FETO'cu denilen topluluktur.
Münafık ve mürtedler kafirden aşağıdadır.
Hepsi şirk ehlidir.
Örgütlerinin yapılanmasında en üst kata , "Fethullah arşı" adını verecek kadar melunlardır.
Arş sadece Allahü teala'ya aittir.
Allahü teala'ya ait olan bir şeyi başındaki kişiye uygun ve layık gören, şirke girip dinden çıkar.
Fethullahçılar açık ve aleni bir şekilde Allah düşmanıdır.
Bunlar arasında bir akrabanız, bir arkadaşınız ve bir dostunuz hatta komşunuz olabilir.
Sakın olan bunlara minicik de olsa muhabbet duymayın.
Allah göstermesin imandan olursunuz.
Allahü teala azimüşşan Maide Suresi 51. Ayetinde "Hubb-i Fillah, Buğd-i Fillah"ı emrediyor. Yani düşmanlarımı düşman dostlarımı dost edinin emrediyor.
Kim ki bu alçakları dost edinir, emin olun ki Allah indinde düşman olur.
Allahü teala şüphesiz ki düşmanlarını cehennemine koyar.
Hısım, akraba, eş- dost komşu falan filan için sakın ola sakın bunlara kalbinizde bir muhabbet bulundurmayın.
Vallahi de yanarsınız, billahi de yanarsınız.
Şimdi kuyrukları tutuştu.
Ortam,bu hainlerin dört dörtlük takiye yaptıkları bir ortam oldu.
Etrafınızda kim ki büyük bir hakaretle darbecilere sövüp sayıyorsa, Kim ki Fethullahçılara bağıra çağıra en ağır küfürleri ediyorlarsa, Kim ki en çok beddua ediyorsa, kim ki yeminler edip bunlardan birisini bile tanımadığını söylüyorsa, kim ki en yeni ve en büyük bayrağını evine asıp yoldan geçenleri alkışlıyorsa, kim ki mahalleliyi demokrasi nöbetine davet edip hararetli konuşmalar yapıyorsa ....
Bunların hepsini birden yapan muhtemelen bir Fethullahçıdır.
Biliyorum sapla samanı ayırmak çok zordur.
O yüzden bu alçaklara karşı çok dikkatli olun.
Bunların şerrinden Allahü teala'ya sığınırım.
Allahü teala'ya emanet olunuz efendim.

En önemli hassasiyetlerini unutmuşsunuz.
Türk milleti tanımını reddetmek ve anayasadan çıkartmak. Bunu unuttuğunuzu sanmıyorum çünkü aynı tavada pişenlerdensiniz.
Aranızdaki tek fark birinizin rengi gece mavisi diğerinin gök mavisi.

Forum kuralları çerçevesinde konuşmaya devam edin yoksa konu kilitleniyor ve hoş olmuyor.

Valla kilitlenmesi bence daha mantıklı. Zira böyle saçmalıklara maruz kalmış olmayız co admin

bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

fetocu diye gozaltina alinan kisilere ilave eski basbakan erdogan, yeni basbakan 1000ali ,bulent arinc ve nice ayakcilarida hapise atilmali yoksa darbe bitmis sayilmaz.

Akp önce meclisteki cemaatçi Millitevekillerini ihraç etsin partisinden. Sırf vekil sayıları düşecek diye hala içlerinde tutuyorlar.

Ne güzel söylemiş Allah rahmet eylesin
Seyyid Ahmet Arvasi Hayretle gördüm ki, bu ülkede Türk kelimesinden ürkenler var. Yine hayretle gördüm ki, bu ülkede İslam kelimesinden ürkenler var. Ve yine ürpererek gördüm ki, bu ülkede Türk ve İslam kelimelerinin yan yana gelmesinden dehşete kapılan kişi ve çevreler var

Ne güzel söylemiş Allah rahmet eylesin
Seyyid Ahmet Arvasi Hayretle gördüm ki, bu ülkede Türk kelimesinden ürkenler var. Yine hayretle gördüm ki, bu ülkede İslam kelimesinden ürkenler var. Ve yine ürpererek gördüm ki, bu ülkede Türk ve İslam kelimelerinin yan yana gelmesinden dehşete kapılan kişi ve çevreler var
Madem Türk kelimesinden ürkenler var diyecektiniz o zaman Fethullahçıların Türk2e olan düşmanlığından niye söz etmediniz?
Lafla peynir gemisi yürümüyor...

Akp önce meclisteki cemaatçi Millitevekillerini ihraç etsin partisinden. Sırf vekil sayıları düşecek diye hala içlerinde tutuyorlar.
Bende istiyorum hakiki adalet istiyorum cumhurbaşkanın da yargılanmasını istiyorum o da destek verdi partiler umrumda bile değil liderleri de kim fetoş terör örgütüne destek vermişse yargılansın hatta zaman gazetesine abone olanlar bağış yapanlar kademeli bir şekilde hapse gönderilsinler

Madem Türk kelimesinden ürkenler var diyecektiniz o zaman Fethullahçıların Türk2e olan düşmanlığından niye söz etmediniz?
biz fetoşa 15 temmuzdan sonra düşman olmadık akpden öncede düşmandık fetoş aleyhinde bol bol kitap dağıttık çevremizdeki insanları uyardık

hatta YURTLARINA SOHBETE GİDENLERDE YARGILANSIN

madem türk kelimesinden ürkenler var diyecektiniz o zaman fethullahçıların türk2e olan düşmanlığından niye söz etmediniz?
fethullahçıların yaptıkları hainlikleri paylaşsak günler sürer bunlarda her türlü hainlik var islam düşmanlığı hristiyanlara muhabbet hizmet paralarını kiliseye bağış yapmak türke ve vatana ihanet siz sadece türklüğe ihaneti almışsınız bunların ihanet etmediği birşey kalmamış gülen için hertürlü haltı yerler hatta karısını birisinin koynuna sokarlar haber sitelerinde yakınlandı yapmışlar

fethullahçıların yaptıkları hainlikleri paylaşsak günler sürer bunlarda her türlü hainlik var islam düşmanlığı hristiyanlara muhabbet hizmet paralarını kiliseye bağış yapmak türke ve vatana ihanet siz sadece türklüğe ihaneti almışsınız bunların ihanet etmediği birşey kalmamış gülen için hertürlü haltı yerler hatta karısını birisinin koynuna sokarlar haber sitelerinde yakınlandı yapmışlar
Türkler semavi dinlerden önce de Türk idiler. Tüm düşmanlıklar bu milletedir. gerisi teferruattır.
Yok oymuş yok buymuş, bunlar tüm cemaat yapılanmalarında aynıdır. hepsi dini istismar ederler kendilerine uluhuyet verebilmek için seyyitlik payesi alır, cahil halkımızı sömürürler.
Bedavadan hayat sürerler. Tümünüz aynısınız. Arab'a, Acem'e himmet edersiniz.

Fethullahçılarda sizinle aynı kaynaktan besleniyor. Sadece menfaatleriniz çatışıyor bu kadar basit!...

Türkler semavi dinlerden önce de Türk idiler. Tüm düşmanlıklar bu milletedir. gerisi teferruattır.
Yok oymuş yok buymuş, bunlar tüm cemaat yapılanmalarında aynıdır. hepsi dini istismar ederler kendilerine uluhuyet verebilmek için seyyitlik payesi alır, cahil halkımızı sömürürler.
Bedavadan hayat sürerler. Tümünüz aynısınız. Arab'a, Acem'e himmet edersiniz.

Fethullahçılarda sizinle aynı kaynaktan besleniyor. Sadece menfaatleriniz çatışıyor bu kadar basit!...
iftira atmadan yorum yapamıyormusunuz bu yaşıma kadar elhamdülilah müslümanım hiç namaz kıldığım ibadet ettiğim müslümanca yaşamaya çalışdığım halde para ev makam mevki rütbe veren olmadı dini kullanarak hiç kimseden menfaat tehmin etmedim niye bu kininiz sanki müslüman bulsam kesecek havanız var sabahdan beri saldırıyorsunuz kininiz ne müslümanlara

türkler semavi dinlerden önce de türk idiler. Tüm düşmanlıklar bu milletedir. Gerisi teferruattır.
Yok oymuş yok buymuş, bunlar tüm cemaat yapılanmalarında aynıdır. Hepsi dini istismar ederler kendilerine uluhuyet verebilmek için seyyitlik payesi alır, cahil halkımızı sömürürler.
Bedavadan hayat sürerler. Tümünüz aynısınız. Arab'a, acem'e himmet edersiniz.

bu yaşıma kadar vergimi bu ülkeye ödedim irana yada suudi arabistana maddi bir yardım yapmadım desteklemedim bu kininiz niye

iftira atmadan yorum yapamıyormusunuz bu yaşıma kadar elhamdülilah müslümanım hiç namaz kıldığım ibadet ettiğim müslümanca yaşamaya çalışdığım halde para ev makam mevki rütbe veren olmadı dini kullanarak hiç kimseden menfaat tehmin etmedim niye bu kininiz sanki müslüman bulsam kesecek havanız var sabahdan beri saldırıyorsunuz kininiz ne müslümanlara
Siz islam olmakla seyyitlik payesinin arkasına gizlenmeyi aynı şey sanıyor olmalısınız.

Siz islam olmakla seyyitlik payesinin arkasına gizlenmeyi aynı şey sanıyor olmalısınız.
Hadis-i şeriflerde de buyuruldu ki:
(Ehl-i beyti seveni Hak teâlâ sever, buğz edene de buğz eder.) [İbni Asakir]

(İslam’ın esası, bana ve Ehl-i beytime sevgidir.) [İbni Asakir]

(Her şeyin temeli vardır. Müslümanlığın temeli eshab ve ehl-i beytimi sevmektir.) [İ. Neccar]

(Allah’ın kitabı ve Ehl-i beytime uyan, hidayette olur, uymayan sapıtır.) [İ. Hibban]

(Ehl-i beytim, Nuh’un gemisi gibidir. Tutunan kurtulur, tutunmayan, boğulur.) [Taberani]

(Tutunduğunuz vakit, asla dalalete düşmeyeceğiniz iki şeyi bıraktım: Allah'ın kitabı Kur’an ve Ehl-i beytim.) [Hatib]

(Ehl-i beytime buğzeden, yüzüstü Cehenneme atılır.) [İ. Ahmed]

(Ehl-i beytime, Cehennemlikten başkası buğzetmez.) [İ. Ahmed]

(Fatıma, Cennet hatunlarının üstünü, Hasan ve Hüseyin de Cennet gençlerinin yüksekleridir.) [Tirmizi]

(Ya Fatıma, Allahü teâlâ senin gazabın için gazap eder, senin rızan için razı olur.) [Hakim]

(Allahü teâlâ, Fatıma ve nesline Cehennemi haram kıldı.) [Hakim, Taberani]

(En iyiniz, Ehl-i beytime iyilik edendir.) [Hakim]

(Ehl-i beytimi sevmeyen, ihtilafa düşer ve şeytana yoldaş olur.) [Hakim]

(Vallahi Ehl-i beytimi sevmeyenin kalbine iman girmez.) [İ. Ahmed]

(Benim soyuma dil uzatarak, beni incitenlere, Allahü teâlâ çok azap yapar.) [Deylemi]

(Allahü teâlâ, oğlum Hasan’la iki Müslüman ordunun arasını barıştırır.) [Buhari]

(Ya Rabbi, Hasan ile Hüseyin’i seviyorum. Sen de sev. Bunları sevenleri de sev!) [Tirmizi]

(Fatıma benden bir parçadır. Onu inciten beni incitmiş olur.) [Hakim]

(Fatıma’yı Ali’den daha çok severim, Ali, bana, Fatıma’dan daha çok kıymetlidir.) [Hakim]

(Kızım Fatıma’nın adı, “Allah onu ve sevenlerini Cehennemden korur” manasındadır.) [Deylemi]

(Ali’yi ancak mümin olan sever ve ona ancak münafık olan buğzeder.) [Nesai]

(Ali’yi sevmek, ateşin odunu yaktığı gibi, Müslümanların günahını yok eder.) [İ. Asakir]

(Ali’ye düşman olanın düşmanı Allah’tır.) [Ramuz]

(Ben ilmin şehriyim, Ali ise kapısıdır.) [Deylemi]

(İlim on kısım. Dokuzu Ali’de, biri diğer halktadır. O, bu biri de onlardan iyi bilir.) [Ebu Nuaym]

(Ali’yi seven, beni sevmiştir. Ona düşmanlık, bana düşmanlıktır. Onu inciten beni incitmiştir. Beni inciten de Allahü teâlâyı incitmiş olur.) [Taberani]

(İmanın birinci alameti Ali’yi sevmektir.) [M. Ç. Güzin]

(Ensara ancak münafık buğz eder. Ehli beytime, Ebu Bekir ve Ömer’e buğz eden de münafıktır.) [İ.Asakir]

(Ehl-i beytimi ve Eshabımı çok sevenin, Sırat köprüsünde ayağı kaymaz.) [Deylemi, İ. Adiy]

(Eshabımı, ezvacımı ve Ehl-i beytimi seven, Cennette benimle beraber olur.) [Ramuz]

(Allah'ı seven beni sever, beni seven de, Ehl-i beytimi sever.) [Tirmizi]

(Benden sonra Ehl-i Beytimle imtihan olunacaksınız.) [Taberani]

(Bana ve Ehl-i beytime salevat getirilmedikçe, dua ile Allah arasında perde vardır.) [Ebuşşeyh]

Arab2ın ve Acem'in sizden maddi yardım almasına gerek yok. Siz zaten yaşam biçiminizle araplaşmışsınız.
sizin araba düşmanlığınız islamdan kaynaklanıyor eğer peygamber efendimiz çine gönderilseydi ve çinli olsaydı sizin gibiler sırf islamiyet çinlilere geldi diye düşman olurdunuz sizin derdiniz araplık türklük yunanlık değil din açıkça söyleyemiyorsunuz islama düşmansınız

sizin araba düşmanlığınız islamdan kaynaklanıyor eğer peygamber efendimiz çine gönderilseydi ve çinli olsaydı sizin gibiler sırf islamiyet çinlilere geldi diye düşman olurdunuz sizin derdiniz araplık türklük yunanlık değil din açıkça söyleyemiyorsunuz islama düşmansınız

ne alaka?

Hadi Peygamber efendimiz hiç bilinmedik bir yere gönderildi, müslümanlığı hadi onu geçtim başka bir dini yaydı, daha sonra görevini bitirip Hakkı Rahmetine kavuştu

orada yaşayanlar yine sapkınlığa, dinin emirleri dışına çıkmaya devam ederse ben onlara da kin beslerim

ama araplar kadar aç ve pis bir millet yok

o hiç sevmediğim nefret ettiğim İsrail'liler çok da güzel yapıyor

tek acığım hasta, yaşlı, kadınlar ve çocuklar gerisine acımıyorum

Hadis-i şeriflerde de buyuruldu ki:
(Ehl-i beyti seveni Hak teâlâ sever, buğz edene de buğz eder.) [İbni Asakir]

(İslam’ın esası, bana ve Ehl-i beytime sevgidir.) [İbni Asakir]

(Her şeyin temeli vardır. Müslümanlığın temeli eshab ve ehl-i beytimi sevmektir.) [İ. Neccar]

(Allah’ın kitabı ve Ehl-i beytime uyan, hidayette olur, uymayan sapıtır.) [İ. Hibban]

(Ehl-i beytim, Nuh’un gemisi gibidir. Tutunan kurtulur, tutunmayan, boğulur.) [Taberani]

(Tutunduğunuz vakit, asla dalalete düşmeyeceğiniz iki şeyi bıraktım: Allah'ın kitabı Kur’an ve Ehl-i beytim.) [Hatib]

(Ehl-i beytime buğzeden, yüzüstü Cehenneme atılır.) [İ. Ahmed]

(Ehl-i beytime, Cehennemlikten başkası buğzetmez.) [İ. Ahmed]

(Fatıma, Cennet hatunlarının üstünü, Hasan ve Hüseyin de Cennet gençlerinin yüksekleridir.) [Tirmizi]

(Ya Fatıma, Allahü teâlâ senin gazabın için gazap eder, senin rızan için razı olur.) [Hakim]

(Allahü teâlâ, Fatıma ve nesline Cehennemi haram kıldı.) [Hakim, Taberani]

(En iyiniz, Ehl-i beytime iyilik edendir.) [Hakim]

(Ehl-i beytimi sevmeyen, ihtilafa düşer ve şeytana yoldaş olur.) [Hakim]

(Vallahi Ehl-i beytimi sevmeyenin kalbine iman girmez.) [İ. Ahmed]

(Benim soyuma dil uzatarak, beni incitenlere, Allahü teâlâ çok azap yapar.) [Deylemi]

(Allahü teâlâ, oğlum Hasan’la iki Müslüman ordunun arasını barıştırır.) [Buhari]

(Ya Rabbi, Hasan ile Hüseyin’i seviyorum. Sen de sev. Bunları sevenleri de sev!) [Tirmizi]

(Fatıma benden bir parçadır. Onu inciten beni incitmiş olur.) [Hakim]

(Fatıma’yı Ali’den daha çok severim, Ali, bana, Fatıma’dan daha çok kıymetlidir.) [Hakim]

(Kızım Fatıma’nın adı, “Allah onu ve sevenlerini Cehennemden korur” manasındadır.) [Deylemi]

(Ali’yi ancak mümin olan sever ve ona ancak münafık olan buğzeder.) [Nesai]

(Ali’yi sevmek, ateşin odunu yaktığı gibi, Müslümanların günahını yok eder.) [İ. Asakir]

(Ali’ye düşman olanın düşmanı Allah’tır.) [Ramuz]

(Ben ilmin şehriyim, Ali ise kapısıdır.) [Deylemi]

(İlim on kısım. Dokuzu Ali’de, biri diğer halktadır. O, bu biri de onlardan iyi bilir.) [Ebu Nuaym]

(Ali’yi seven, beni sevmiştir. Ona düşmanlık, bana düşmanlıktır. Onu inciten beni incitmiştir. Beni inciten de Allahü teâlâyı incitmiş olur.) [Taberani]

(İmanın birinci alameti Ali’yi sevmektir.) [M. Ç. Güzin]

(Ensara ancak münafık buğz eder. Ehli beytime, Ebu Bekir ve Ömer’e buğz eden de münafıktır.) [İ.Asakir]

(Ehl-i beytimi ve Eshabımı çok sevenin, Sırat köprüsünde ayağı kaymaz.) [Deylemi, İ. Adiy]

(Eshabımı, ezvacımı ve Ehl-i beytimi seven, Cennette benimle beraber olur.) [Ramuz]

(Allah'ı seven beni sever, beni seven de, Ehl-i beytimi sever.) [Tirmizi]

(Benden sonra Ehl-i Beytimle imtihan olunacaksınız.) [Taberani]

(Bana ve Ehl-i beytime salevat getirilmedikçe, dua ile Allah arasında perde vardır.) [Ebuşşeyh]
Yahu bu rivayetleri ortaya koymaya ne gerek var. Bizler, ''Cennet cennet dedikleri üçbeş kökle üçbeş huri/İsteyene ver sen onu bana seni gerek seni'' diyen bir milletin evladıyız. Bizler soycu değiliz. Soyculuk ırkçılıktır.
Size kaç defa anlatmalıyım bu rivayetler ile peygamberimiz ysanlış tanıtılıyor. Bir bakıma Hz. Muhammed zerdüşt'ün yerine konuluyor. yersek tabii..

Kimin kime düşman olduğuna siz karar veremezsiniz tarih karar verir. Madem ki Türklerin İslam'a düşmanlığından dem vuruyorsunuz. Yusuf Has Hacip'in, Kutad gü bilig (saadet veren bilgi) adlı hükümdarlara yazdığı eserinde:
Aleviler birle katılmakı ayur
Onlarda biri savçı urğı turur

Bularnı ağır tutsa kut kıv bulur

Bularnı katığ sev köngülde berü

Nengin edkülük kıl baka tur körü

Bular ehl-i beyt ol habibka kadaş

Habib savcı hakkı üçün sev adaş

Günümüz Türkçesi:

``Onlardan (Alevilerden) biri elçi yaptırılsa ve bunlar ağırlansa, devlet mutluluk bulur

``Bunları (Alevileri) kuvvetle sev; sevgin gönülden gelsin. Dur bak, gör ve herşey için iyilik et

``Bunlar Ehlibeyt'tendir ve peygamber ile kardaş, sevgili peygamber hakkı için (Alevileri) sev arkadaş''

Türkler, Evlad-ı Mustafa'ya her zaman sahip çıkmışlardır. Mazlumun yanında olmuşlar, onları Nesimi'nin de belirttiği gibi, ''Türk Evine gelesin/ Her cü Nesimi olasın'' dizelerinde olduğu Türk evinde ağırlamışlardır.
Bizim bayrağımız altında yaşayıp da bize ihanet edenler bunu daha iyi bilirler.

Geri