Fethullahçıyı tanıma rehber

Konu sahibi son olarak 3462 gün önce görüldü
(İslam’ın esası, bana ve Ehl-i beytime sevgidir.) [İbni Asakir]

(Her şeyin temeli vardır. Müslümanlığın temeli eshab ve ehl-i beytimi sevmektir.) [İ. Neccar]

Hadise bak hadise :) İslamın esası ne ALLAH'a iman ne ALLAH'ın birliğine ve kudretine iman filan değil de efendimize ve eshabına yani ALLAH'a değil ama kullarına imanmış mış !!! Böyle uyduruk hadislerle mahvediyorlar dini İslamı ..

(Ya Fatıma, Allahü teâlâ senin gazabın için gazap eder, senin rızan için razı olur.) [Hakim]

(Allahü teâlâ, Fatıma ve nesline Cehennemi haram kıldı.) [Hakim, Taberani]

ALLAH ALLAH !!! Bu sözde uydurma hadislere göre cennete gitmek ya da cehennemden kurtulmak için ALLAH'ın koyduğu emir ve yasaklara uymak yerine Hz.Fatıma'nın sizden hoşlanmasını sağlamak yeterliymiş miş !!
Oysa ki yine efendimizin bir başka hadisinde peygamberimiz şöyle buyurmuştur ; “Ey kızım Fatıma! Babam Peygamber diye sakın güvenme. Rabbine karşı kulluk vazifeni yap. Eğer Allah’tan nefsini satın alamazsan vallahi ben bile seni kurtaramam.
(Müslim, İman 89, Hadis no:351)

Şimdi sormak gerek hangi hadise inanalım ? Birinde kendisi cenneti garantilemiş ve istediğini de cennete sokacak olan Fatıma'ya mı yoksa peygamberimizin kızı olmasına karşın onun bile garantisi olmayan Fatıma'ya mı ? ALLAH'TAN KORKUN AZICIK ALLAH'TAN .. BU kadar aleni iftira atılırmı ?

(Fatıma’yı Ali’den daha çok severim, Ali, bana, Fatıma’dan daha çok kıymetlidir.) [Hakim]

Al bi saçmalık daha .. Paylaştığının uyduruk hadisler o kadar bariz ki sahih olmadıkları kendi cümle yapısı içinde bile kendi kendini ele veriyor .. Efendimiz hem diyor ki Fatıma'yı Ali'den daha çok severim hem de diyor ki ama Ali ondan daha kıymetlidir ! Bu ne lahana turşusu bu ne fıçı bira ?

(İmanın birinci alameti Ali’yi sevmektir.) [M. Ç. Güzin]

(Bana ve Ehl-i beytime salevat getirilmedikçe, dua ile Allah arasında perde vardır.) [Ebuşşeyh]

Breh breh breh .. İmanın ilk alameti Ali'yi sevmekmiş miş !!! Yani imanın şartlarında geçen tüm maddeler bir yana en önce Hz.Ali'yi sevecekmişiz yoksa imanımızın ilk şartı ortaya çıkmadığından imanımız oluşmaz !!! La bu nasıl bir sapıklıktır ?

Diğer sözde hadiste de yalnızca efendimize değil ashabına da selavat getirmek lazımmış yoksa ettiğimiz hiç bir dua kabul görmezmiş miş !!
Ba ba ba ! Oysa yüce ALLAH Kuran'da buyurur ki ; Şüphe yok ki Allah ve melekleri Peygamber’e salât (rahmet) ederler. Ey inananlar, siz de ona salât edin ve tam teslimiyetle ona selâm verin.”
(Ahzap Sûresi: 56)

Yani selavat peygamberimize getirilir ashabına değil .. Ayrıca bir dua ettiğinizde sonunda selavat getirseniz de getirmeseniz de kabul olup olunmayacağını yanlızca ALLAH bilir uydurmacı hadisçiler değil ..

Yani bilgisiz bir şekilde saçma sapan bilgileri alıp kopyala yapıştır yapmasaydın muhatap olmazdım şu konuyla ama bu kadar aleni iftirayı millete bir de kanıt diye sununca dayanamadım ..

Kimin kime düşman olduğuna siz karar veremezsiniz tarih karar verir. Madem ki Türklerin İslam'a düşmanlığından dem vuruyorsunuz. Yusuf Has Hacip'in, Kutad gü bilig (saadet veren bilgi) adlı hükümdarlara yazdığı eserinde:
Aleviler birle katılmakı ayur
Onlarda biri savçı urğı turur

Bularnı ağır tutsa kut kıv bulur

Bularnı katığ sev köngülde berü

Nengin edkülük kıl baka tur körü

Bular ehl-i beyt ol habibka kadaş

Habib savcı hakkı üçün sev adaş

Günümüz Türkçesi:

``Onlardan (Alevilerden) biri elçi yaptırılsa ve bunlar ağırlansa, devlet mutluluk bulur

``Bunları (Alevileri) kuvvetle sev; sevgin gönülden gelsin. Dur bak, gör ve herşey için iyilik et

``Bunlar Ehlibeyt'tendir ve peygamber ile kardaş, sevgili peygamber hakkı için (Alevileri) sev arkadaş''

Türkler, Evlad-ı Mustafa'ya her zaman sahip çıkmışlardır. Mazlumun yanında olmuşlar, onları Nesimi'nin de belirttiği gibi, ''Türk Evine gelesin/ Her cü Nesimi olasın'' dizelerinde olduğu Türk evinde ağırlamışlardır.
Bizim bayrağımız altında yaşayıp da bize ihanet edenler bunu daha iyi bilirler.
türklerin demedim sizin dedim ingilizler elegeçirdiği müslüman ülkelere türk düşmanlığını aşıladı ders kitaplarına türkler sizi asırlarca osmanlı sömürdü diye beyinlerini yıkadılar osmanlı yıkılıncada ülkemizde aynı taktiyi uyguladılar böylece birbirimizi düşman ettiler üçbeş sinek için yorgan yaktırdılar biz birlik olamadığımız bizi rahat rahat sömürüyorlar hala türk arap fars düşmanlığına devam edersek sömürmeye devam edecekler

türklerin demedim sizin dedim ingilizler elegeçirdiği müslüman ülkelere türk düşmanlığını aşıladı ders kitaplarına türkler sizi asırlarca osmanlı sömürdü diye beyinlerini yıkadılar osmanlı yıkılıncada ülkemizde aynı taktiyi uyguladılar böylece birbirimizi düşman ettiler üçbeş sinek için yorgan yaktırdılar biz birlik olamadığımız bizi rahat rahat sömürüyorlar hala türk arap fars düşmanlığına devam edersek sömürmeye devam edecekler
Konuyu kişiselleştirmek istemem ama cemaat yapılanmalarının tümünde hulül ve tenasüh vardır. Kişilere uluhuyet bağışlanır. halbuki peygamberimiz, ''ben de sizler gibi bir kulum'' demiş olmasına rağmen bazı uyanıklar kendilerini Allah olarak tanıttırmaktan çekindiklerinden olsa gerek seyyitlik payesiyle insanları sömürür olmuşlardır. Tüm cemaatlerde bu aynıdır. bizler buna ''Allah ile aldatılmak'' diyoruz. Bu akla da uymaz, ilimle de çelişir.
Birlik olma konusuna gelirsek; en büyük bozgunculuk Allah ile insanları sömürmektir. Cemmatleşmektir. Mezhepleri ön plana çıkartmaktır.
Halbuki insanların bir arada yaşayabilmesi için ne soy bağına ne de ilkel yaşam biçimlerini din diye dayatmaya gerek vardır. Bir arada yaşamak için en başta ekonomik bağımsızlığımızı kazanmamız gerekir. Geiişemeyen toplumlar dağılır.
Bizler arapve acem düşmanı değiliz. Bu demek değildir ki; araba ve acem'e muhtaç kalalım ve onlar gibi yaşayalım...

FETÖ'ye yönelik terörist demeniz, darbeci demeniz, gerici demeniz yada başka bir şey demeniz anlaşılır bir durumdur. Söylenebilecek onlarca söylem varken adamların karısına kızına yönelik belaltı söylemlerde bulunmak, siyasetinize dahil etmek son derece acizce.

"Eşleri mini etekli"
"Tangayla denize giriyorlar"
"Eşimin kıçıyla terfi alıyorum"
"Tango, salsa yapıyorlar"
Vs vs...

12 yıllık ortağınız nihayetinde. Eminim birbirinizi çok iyi tanıyorsunuzdur.
Ancak siyaseten eleştiri sunulması değil bu yazı. Sapıkça söylemler içeren bir metinden ibaret... Zamanında bu tür söylemleri Ergenekon'dan, Balyoz'dan yatan askerler için kullanıyorlardı. Şimdi ise düşman değişti ama küfür eden zihniyet değişmedi. Cemaat düşmanı biri olmama rağmen asla ve hiçbir zaman kimsenin karısına kızına yönelik belaltı söylemlerde bulunmasını tasvip etmedim. Bu son derece adice bir davranış.

Ne demiş şair;

"Mertçe olsun isterim,
Dostluk da düşmanlık da"

Sana Tek soru soracağim Bunu doğru soyleyeceğine ALLAH KURAN hakkı Adına ben inanıyorum. Umarım buradakı arkadaslar da inanırlar.

Ömrü Hayatında Hic Fettullah Gülen Kıtabı Cd`si Aldınmı Serasker :) Zaman Taraf Bugun Gibi Gazeteler okudunmu :)

Bununla beraber Hiç Cemaatlere yardım ettın mi ?

Bunları yapmadıysan sana Fetö cü diğenler Halt etmıs

Dostum ben Kımseye İftıra etmem bahsı gecen arkadasa ben linklerı verdım. Bütün Forum okudu . O ne derse desin benım gozumde değişen birsey olmaz .

Ona bakarsan Feto da Tayyare`ye İftira ediyor .

Bu son uc Postunu beraber Yorumlayacağim sana

Sen Adaletsız Yonetıcısın sende adalet yok

Şimdı Konuyu Okuyan arkadaslar baksın Linklere senın Yonetıcı anlayısınıda meydana cıkartalım .

Bu Konuda benden kaynak istıyorsun : http://www.forumsal.net/fenerbahce/621281-ozan-tufan-derbide-dayak-yiyecek.html

Ama Burada Kaynak belirtilmemıs bir konuyu beğenıyorsun

Yıne Burada benım iddia Kuponunu soruyorsun . Tuttu mu Tutmadi mi diye sankı benımle Ortak oynadın yada sana borcum var gıbı :)
http://www.forumsal.net/iddaa/621760-gunun-supriz-kuponu.html

Şimdı bana dersin Forum Kurallari gereği sordum sana dersın .) Ama İddia Katagorısınde herhangı bir soz Konusu değil .)

ama sen şimdı bence Orayada iDDİA KURALLARI
diye bir katagorı ac. yoksa senı iDDİA dan kazandiğim paraya ortak etmem

Konuya gelınce

sahsım adıma ben feto`yu sevmem Onu sevenıde sevmem

ama zamanında hoca efendı diyıp zırlayanlar sımdı feto ıcın neler dıyorlar. Gercı tayyıp`in dunu bugunu yarını deseler ilk aklıma gelenler

Abdullah gul İçin dediği Abdullah Gul kardesımız

sonra ahmet davutloğlu ıcın davutoğlu kardesım

ve buna benzer bir cok orneklerımız mevcut

Feto ıcın de emıne erdoğan bulent arınc ve tayyıp erdoğan koro halınde ağladıkları zamanıda bılıyoruz.

Avrupa ülkelerınde Feto nun okullarına Kımler referans oldu onuda biliyoruz. şimdı cıkmıs ABD ye verın bana dıyor bu adamı.

ABD slk değil abı. hıcbır zaman TEK ATA Oynamaz ( feto ısıd pyd pkk )

kandırıldık demek kolay ne olacak Eskı AB Egemen bağiş gıbi Makara bakara dersiniz herkes ınanır . Ama artık avrupa inanmaz .

Tayyıp erdoğan Banamı Verdı Zırhlı aracını ?

Tayyıp Erdoğan Banamı sordu ne ısdedın de vermedık diye.

Akp içindekı fetoculer temızlenmese 15 temmuz darbesının sorumlusu AKp ve Tayyip Erdoğan`dir.
Bu işler sarayda Bamya corbası ıcmeye benzemez 15 temmuz gecesı sehıt olanların yakasında Hem erdoğan hemde Akp nın parmaği var

keyıflı forumlar

Mesajım sana değildi sadece görmen için etiketledim.
Yanlış anlaşıldıysa kusura bakma.

Cankat

hiçbir feto cd si almadım ayrıca bahsettiğin hiç bir gazeteyidebokınadım. Benim zaten fetullaha karşı olduğumu yıllardır herkes bilir sen kendi kendine gelin güvey olup kafa karıştırma.

Sana Tek soru soracağim Bunu doğru soyleyeceğine ALLAH KURAN hakkı Adına ben inanıyorum. Umarım buradakı arkadaslar da inanırlar.

Sen Adaletsız Yonetıcısın sende adalet yok

Şimdı Konuyu Okuyan arkadaslar baksın Linklere senın Yonetıcı anlayısınıda meydana cıkartalım .

Bu Konuda benden kaynak istıyorsun : http://www.forumsal.net/fenerbahce/621281-ozan-tufan-derbide-dayak-yiyecek.html

Ama Burada Kaynak belirtilmemıs bir konuyu beğenıyorsun

Yıne Burada benım iddia Kuponunu soruyorsun . Tuttu mu Tutmadi mi diye sankı benımle Ortak oynadın yada sana borcum var gıbı :)
http://www.forumsal.net/iddaa/621760-gunun-supriz-kuponu.html

Şimdı bana dersin Forum Kurallari gereği sordum sana dersın .) Ama İddia Katagorısınde herhangı bir soz Konusu değil .)

ama sen şimdı bence Orayada iDDİA KURALLARI
diye bir katagorı ac. yoksa senı iDDİA dan kazandiğim paraya ortak etmem [/B]

Arkadaşım yönetimdekiler insan insan. Robot değil.
Yönetimdeki insanların tarafsızlığını yorumlarla değil, göreviyle tartacaksın.
En nihayetinde yönetimdekiler yönetim olduğu gibi aynı zamanda üyeler. Fikirlerini her yerde istedikleri gibi dile getirebilirler.

Bahsettiğin kaynaksız haber konusu hangisi bilemiyorum ama muhtemelen konu sahibi kimse, senin gibi her habere kaynak yazmayan birisi değildir ki, gözden kaçmıştır. Ama senin paylaştığın haberlerin bir dönem %90'ı kaynaksızdı. Ayrıca apaçık kurallarda kaynaksız haber paylaşımının yasak olduğu da yazıyor. Burada senin kendinde kusur arman gerekiyorken, etrafa sataşıyorsun.

İyi niyetli olacaksın. Dediğim gibi yönetimdekiler de insan gözden kaçmış olabilir. Ama üyelerinde görevi var. Mesela kaynaksız haber gördüğünde raporlayacaksın. Raporlamadığın halde üzerine bir de "görmediniz, etmediniz." diye eleştiri getirme hakkın yok.

İddaa'nın tutup tutmadığını sormanın," iddaa'dan gelecek paraya ortak olmakla ilgisini hele hiç anlamadık zaten. Yaşın, foruma yazdığından daha küçük olmalı.

Senin kirli paranı napsınlar?

Okuduğun konu kaynaksız .
Benım Yonetıcilere lafım yok Onların ınsanlıiğinıda sorgulamak ne bana nede herhangı kısıye ait değil
ama okumamassın cankat yazinca dırek yorum ıcın kosuyorsun..ayrıca ben senı etıketlediğimı hatırlamıyorum benım etıketlediğim kısı belli ve oda suan konuya yorum yapmıs.

ama senın bırden kosup burada bana laf carpmanda senın Yonetıcıliğinı Gosterıyor bana. demek kı burada Süper Mod. co admınden daha yetkılı :)

Benım acdiğim konularda hepsınde kaynak mevcut . son 15 gun ıcerısınde acdiğim konuları ınceleyebilirsin .

Ayrıca haber bolumune Kaynaksız haber yasakdır . dıye konu arkadasın uyeliği sılınmiş. Şimdı mesela sen olsan Banlanan veya üyeliği sılınen kısı veya yonetıcının dediği seyı kaıde ye alirmısın ?

Madem bu kısının dediklerı ve paylasımları doğru idi . neden yasaklandı veya sılındı :)

iyi nıyetlı olacaksın demıssın keske forum genelınde paylasdıklarımla yonetıme rapor ettiğim konularıda atkıp etseydın nıyetımı anlardın. ama senın tek takıp ettiğin sanırım benım forum genelındekı yazılarım ve yorumlarım. senden rıcam lutfen raporlarıda incele sanırım ortalama 20 veya ustu rapor ettiğim konu mevcut (bir ay zarfında .)

demekkı arkadasın Suan bu Konuyu Okudu kı rapor etmedım. Yonetıcı okumus ama kaynak olmadiğinı gordüğü halde kaynak aramadan yorum yapıyorsa benım Rapor etmemde sence birsey cıkarmı .)

İddia olayına gelınce ben senın anlaman ıcın onu yazmadım . Konuyu ve yorumu kıme yazdiğim acık ve netdır.

ama keske sanada yazsaydım . belkı o zaman anlardin
Benım paramın temızlıği kımseyı alakadar etmez madem ıddıa dan gelen para kırlı neden o katagorıyı acdınız :)

madem para kırlı neden devlet vergısını alıyor iddia dan ?
keyıflı forumlar ..

Arkadaşım yönetimdekiler insan insan. Robot değil.
Yönetimdeki insanların tarafsızlığını yorumlarla değil, göreviyle tartacaksın.
En nihayetinde yönetimdekiler yönetim olduğu gibi aynı zamanda üyeler. Fikirlerini her yerde istedikleri gibi dile getirebilirler.

Bahsettiğin kaynaksız haber konusu hangisi bilemiyorum ama muhtemelen konu sahibi kimse, senin gibi her habere kaynak yazmayan birisi değildir ki, gözden kaçmıştır. Ama senin paylaştığın haberlerin bir dönem %90'ı kaynaksız. Ayrıca apaçık kurallarda kaynaksız haber paylaşımının yasak olduğu da yazıyor. Burada senin kendinde kusur arman gerekiyorken, etrafa sataşıyorsun.

İyi niyetli olacaksın. Dediğim gibi yönetimdekiler de insan gözden kaçmış olabilir. Ama üyelerinde görevi var. Mesela kaynaksız haber gördüğünde raporlayacaksın. Raporlamadığın halde üzerine bir de "görmediniz, etmediniz." diye eleştiri getirme hakkın yok.

İddaa'nın tutup tutmadığını sormanın," iddaa'dan gelecek paraya ortak olmakla ilgisini hele hiç anlamadık zaten. Yaşın, foruma yazdığından daha küçük olmalı.

Senin kirli paranı napsınlar?

Cankat kurallar her yer de sabittir kuralların konusunu açan kişi foruma girmiyor olabilir üyeliği de banlanmış olabilir. bu kuralların varlığını değiştirmez. Yani kural var ki orada duruyor ki konuyu silmemişiz ki var.
konu ikili tartışmaya çevrilmesin. bu konu üzerinden konuşalım.

sen olaya dahıl olduysan senın lafının ustune laf demem emre :)

St.ßy. EdLmaster

Cankat kurallar her yer de sabittir kuralların konusunu açan kişi foruma girmiyor olabilir üyeliği de banlanmış olabilir. bu kuralların varlığını değiştirmez. Yani kural var ki orada duruyor ki konuyu silmemişiz ki var.
konu ikili tartışmaya çevrilmesin. bu konu üzerinden konuşalım.

Geri