Feronia'nın avatar dükkanı ツ

• Kullanıcı AHU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Çalışmalar
Konu sahibi son olarak 3168 gün önce görüldü
FAİRY TALE:cici:
EPHI.jpg
I0GJ.jpg
RXY2.jpg

KG5I.jpg
2HBU.jpg

Çok çok çok çok ama çoook teşkür ederim canım :D
Yetenek var yani var :hih:
Hepside çok tatlı hani :cici:

Kilitli-Dosyalar%C4%B1-Silme-Kilitli-Klas%C3%B6r-Nas%C4%B1l-Silinir.jpg

1 hafta tükkanıma kilit vurdum:kiki:
İsteklerinizi 6 gün 23 saat 59 dakika 60 saniye sonra alıciğim,:srl:

avatarlar harika ama sanki boyut olarak 170*300 ya da 160*258 fln yapsan daha tatlı olur gibi me geliyor :) başarılarının devamını dilerim :)

avatarlar harika ama sanki boyut olarak 170*300 ya da 160*258 fln yapsan daha tatlı olur gibi me geliyor :) başarılarının devamını dilerim :)
evet çok haklsıınz bazı resimlern kesimleri küçülttüğnzde pikselleri kırılıyo ve kötü oluyo,resmi kesiyorm aam bu seferde içime sinmiyo haliyle büyük oluyo,ama dikkat ederm sağolun:)

Şöyle yapsan ;
Arkadaşın verdiği boyutlarda Transparan bi sayfa açıp
Resmi oraya sürükleyip at. .D
Sonra CTRL + T Tuşuna bas CTRL + SHIFT TUSUNA basarak küçült piksel miksel kırılmaz gayet iyi oluyo öyle. :p

boyutlar için photoscapeyi denersen cafcafı içinde psde çalışırsan birşey olmaz sanırsam birde boyut küçültürken kırparak yaparsan da düzgün olur :) direk küçülttügün vakit resim uzun ya da içindeki nesneler küçücük kalabiliyor
:)

Şöyle yapsan ;
Arkadaşın verdiği boyutlarda Transparan bi sayfa açıp
Resmi oraya sürükleyip at. .D
Sonra CTRL + T Tuşuna bas CTRL + SHIFT TUSUNA basarak küçült piksel miksel kırılmaz gayet iyi oluyo öyle. :p
aman hemende gel:D :hih:sağol:D
boyutlar için photoscapeyi denersen cafcafı içinde psde çalışırsan birşey olmaz sanırsam birde boyut küçültürken kırparak yaparsan da düzgün olur :) direk küçülttügün vakit resim uzun ya da içindeki nesneler küçücük kalabiliyor
:)
teşekkürler:srl:bu işe yeni başaldım ve afzlasıyla acemiyim hatalarım oluyo affola.p:D

oho birşey olmaz :) çok daha iyi olursan scapede kullan kullanırken çünkü onda acemiligini çıkaran daha iyi işler yapıyor :) birde altını çizerek söylüyorum hep kırparak yap resimleri hatta bi tane örnek yapim :D dur birden içimden geldi :D

orjinal:
8wLSm.png

kırpılmış:
kaqD7.png

boyutlandırılmış :
whbja.png

hahay ne zevkli :D

oho birşey olmaz :) çok daha iyi olursan scapede kullan kullanırken çünkü onda acemiligini çıkaran daha iyi işler yapıyor :) birde altını çizerek söylüyorum hep kırparak yap resimleri hatta bi tane örnek yapim :D dur birden içimden geldi :D

orjinal:
8wLSm.png

kırpılmış:
kaqD7.png

boyutlandırılmış :
whbja.png

hahay ne zevkli :D
Ben zaten kırpıyorum ama resimle birlikte olmasını istediğm yerleri oluyo o yüzden daraltıp ölçeklendiriyorum:Dörnek için teşekkürleR:D

ama ozamanda resmin rengiyle oynucaksın :) baktın çirkin bir hal oldu kırmızıya döndürceksin :) baktın çok kötü oluyor mavi yapacaksın :) yada keskinlik sayısını arttırcaksın :) öylece kapatacaksın hataları :) derinlik parlaklık derken düzelir sanırsam resim :) çok başarılı buldum çalışmalarını fakat boyutlarda problem var onu halledersen çok iyi ps yapabilirsin :)

çok teşekkürler tatlı pratik bilgilerin için :D

ben teşekkür ederim tahammul edip benim yazılarımı okudugun için :)

Yeni istiyoru-z bağyan :hih:

BUyrun bağğyan:hih:

Orta boy 5 tane:D
i5713801_fairy-1-png
i5713802_fairy-3-png
i5713803_fairy2-png
i5713804_fairy4-png
i5713805_fairy5-png

Geri