Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
:haha:ucundan kıyısından yetenek var diyosun yaniÇok çok çok çok ama çoook teşkür ederim canım![]()
Yetenek var yani var :hih:
Hepside çok tatlı hani :cici:
evet çok haklsıınz bazı resimlern kesimleri küçülttüğnzde pikselleri kırılıyo ve kötü oluyo,resmi kesiyorm aam bu seferde içime sinmiyo haliyle büyük oluyo,ama dikkat ederm sağolunavatarlar harika ama sanki boyut olarak 170*300 ya da 160*258 fln yapsan daha tatlı olur gibi me geliyorbaşarılarının devamını dilerim
![]()
aman hemende gelŞöyle yapsan ;
Arkadaşın verdiği boyutlarda Transparan bi sayfa açıp
Resmi oraya sürükleyip at. .D
Sonra CTRL + T Tuşuna bas CTRL + SHIFT TUSUNA basarak küçült piksel miksel kırılmaz gayet iyi oluyo öyle. :p
teşekkürler:srl:bu işe yeni başaldım ve afzlasıyla acemiyim hatalarım oluyo affola.pboyutlar için photoscapeyi denersen cafcafı içinde psde çalışırsan birşey olmaz sanırsam birde boyut küçültürken kırparak yaparsan da düzgün olurdirek küçülttügün vakit resim uzun ya da içindeki nesneler küçücük kalabiliyor
![]()
Ben zaten kırpıyorum ama resimle birlikte olmasını istediğm yerleri oluyo o yüzden daraltıp ölçeklendiriyorumoho birşey olmazçok daha iyi olursan scapede kullan kullanırken çünkü onda acemiligini çıkaran daha iyi işler yapıyor
birde altını çizerek söylüyorum hep kırparak yap resimleri hatta bi tane örnek yapim
dur birden içimden geldi
![]()
orjinal:
![]()
kırpılmış:
![]()
boyutlandırılmış :
![]()
hahay ne zevkli![]()
:cici:estağfirullah aksine ilginize çok sevindim:hi:ben teşekkür ederim tahammul edip benim yazılarımı okudugun için![]()
:hih:Tükkan kapalı kızım,:kiki:açıyım bari az sonra hazır olurYeni istiyoru-z bağyan :hih: