Fenomen Dilan Polat'ın çöp kovasına 29 bin TL vermesi gündem oldu

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Magazin
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
bu kadın bana çok varoş geliyor allah affetsin.

• Alkış
Tepkiler: ne
Varlıklı bir ailede doğmayıp parayla belli bir yaşın üstünde tanışan insanların aldığı hemen her ürüne "muhakkak dikkat çekmeli" gözüyle yaklaşması oldu bitti ilgimi çekmiştir. Sade bir tasarım, işlevsel bir ürün değil, muhakkak ilk göründüğünde dikkati üzerine çekmeli o ürün. Belli ki bir kimlik ve var olma mücadelesinin tezahürü bu yaklaşım. Bu arada Dilan Polat'ı da tanımam etmem. Belki de oldu bitti zengindir bilemiyorum.

Diğer taraftan kimi varlıklı insanların ürünlere verdikleri paraların reel dünyada ne ifade ettiğini pek idrak edebildiklerini sanmıyorum. En nihayetinde aynı toprak parçasının üzerinde yaşasak da zengin olan ile zengin olmayan insanların aynı dünyayı yaşadığı söylenemez.

En son eskortta 700 tl vermiştim hala unutamıyorum..bizim ki de dert mi derdini s..

hakkındaki iddialar forumda nasıl gündem olmadı.

vatan, millet dediyse sıkıntı : /

sinirlenmiş. normal bir ülkede bu iddiaları araştırırlar da işte normal bir ülkede.

Bugün ekşi'de kendisi hakkında bir başlık açılmış ve şahsının sahibi olduğu firmanın 2022 yılında sadece 15.550 TL vergi ödediği yönünde görseller paylaşılmıştı.Kadının yıllık ödediği vergiye yakın rakamları eminim bir çoğumuz aylık olarak ödüyoruzdur.Dilan Polat'ın İnstagram hesabını kapattığı yönün de haberler var.

Çöküşün başlangıcı...

Geri