Fenomen Dilan Polat'ın çöp kovasına 29 bin TL vermesi gündem oldu

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Magazin
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Katıldığı bir programda "Bir günde 759 bin TL harcadım" diyen sosyal medya fenomeni Dilan Polat, evinin banyosu için özel taşlarla kaplı çöp kovası aldı. Polat'ın çöp kovası ise 29 bin TL ödemesi de sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Daha önce eşinin kendisine yaptığı sürprizlerle sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Dilan Polat, yaptığı harcamalarla da sık sık adından söz ettiriyor. Polat son olarak altığı çöp kovasıyla dikkat çekti.

29 BİN TL'LİK ÇÖP KOVASI​

Kendi güzellik ve mücevherat markası bulunan Dilan Polat, evinin banyosu için özel taşlarla kaplı çöp kovası aldı. Polat'ın aldığı çöp kovasının fiyatı ise tamı tamına 29 bin TL. Yaptığı alışverişleri sık sık 500 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan Polat, "Bana link atmayın" notunu düştü.
1681112443377.png

İKİYE BÖLÜNDÜLER​

Lüks yaşantısı ve harcamalarıyla konuşulan Dilan Polat'ın çöp kovasına verdiği ücret kullanıcılarını ikiye böldü. Bir kısım kovanın fiyatını normal bulurken bir kısım da abartılı bulduğunu belirterek eleştirdi.

Dilan Polat geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda bir günde 759 bin TL harcadığını söylemişti.

Haberler.com

Şaka gibi.. parayi nereye harcayacagini bilse keske diloş..

Sevgiliye böyle ise evlense milyarlık olur bu adam Sjsjsjs

Ya banlanmayayım şimdi ama sizin ben ******** ya. Ulan ne kadar zengin olursan ol 29 bin bir kovaya verince insanın vicdanı sızlar ya. Milyonlarca muhtaç insan var şu ülkede. Yani yardım da yapıyor olabilirsin ama yine de verilmez o para ya.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu his yer yer gelir bana ama depremde çok net hissettiğim bir şey vardı; o da bir gün öncesinde aldığım akıllı saate verdiğim paranın, o anın psikolojisiyle beni rahatsız etmesiydi. baktığın zaman bu tür elektronik eşyalar gündelik hayatın bi parçası ve lüks bir harcama da sayılmaz, ama insanın temel ihtiyaçlarından biri olmadığı için, depremde mağdur olmuş milyon tane insanın yardıma muhtaçlığı yüzümüze yüzümüze vurduğunda bu harcama beni rahatsız etmeye yetti. yine yardımlarımızı yaptık fakat bir süre "daha fazlasını yapabilirmişim" hissiyatı beni huzursuz etmeye devam etti. bu işin sorumluluğunun vatandaşta olmadığı ve devletin adım atması gerektiği bilinci cebimizde dursun, bireysel olarak hissettiğim şey buydu. şimdi bu insanlar da belki yardımlarını yapıyordur, belki bizim duyduğumuzda şaşıracağımız paraları oralardaki insanlara bağışlamışlardır, fakat her ne olursa olsun milletin açlıkla sınandığı bir ülkede bir çöp tenekesine 29 bin lira para vermenin içsel kabulünü şahsım adına gerçekleştiremezdim.

bu his yer yer gelir bana ama depremde çok net hissettiğim bir şey vardı; o da bir gün öncesinde aldığım akıllı saate verdiğim paranın, o anın psikolojisiyle beni rahatsız etmesiydi. baktığın zaman bu tür elektronik eşyalar gündelik hayatın bi parçası ve lüks bir harcama da sayılmaz, ama insanın temel ihtiyaçlarından biri olmadığı için, depremde mağdur olmuş milyon tane insanın yardıma muhtaçlığı yüzümüze yüzümüze vurduğunda bu harcama beni rahatsız etmeye yetti. yine yardımlarımızı yaptık fakat bir süre "daha fazlasını yapabilirmişim" hissiyatı beni huzursuz etmeye devam etti. bu işin sorumluluğunun vatandaşta olmadığı ve devletin adım atması gerektiği bilinci cebimizde dursun, bireysel olarak hissettiğim şey buydu. şimdi bu insanlar da belki yardımlarını yapıyordur, belki bizim duyduğumuzda şaşıracağımız paraları oralardaki insanlara bağışlamışlardır, fakat her ne olursa olsun milletin açlıkla sınandığı bir ülkede bir çöp tenekesine 29 bin lira para vermenin içsel kabulünü şahsım adına gerçekleştiremezdim.
Ya bak elbiseye verirsin, aksesuara verirsin ne bileyim çantaya vs verirsin zevktir, hobidir falan dersin. Çöp kovası aw ya çöp kovası.

29 bin lira bazı aveller için cidden para değil o fiyata terlik falan var . sadece story atabilmek için almış olması çok saçma. he bizde bunu konuşuyoruz mal gibi o apayrı mallık.

ayrıca 5 milyon takipçisi varmış bunların 200 bini falan gerçek hesap gerisi fake

tuvalet kağıdını çöp kovasına atan üyelerimiz gergin… klozete atanlar ise sakin, huzurlu ve gururlu… bu kadının bendeki tek karşılığı “ayy engiinn yaaa ennn giiiinnn ayyy inanmıyorum” sesinin yankılanmasıdır kulaklarımda. ne diyebilirim ki, para çok olunca harcayacak yer bulamamak bunlara sebep oluyor işte.

Ya bak elbiseye verirsin, aksesuara verirsin ne bileyim çantaya vs verirsin zevktir, hobidir falan dersin. Çöp kovası aw ya çöp kovası.
sorma kanka, kimsenin ıvır zıvır şeylere verdiği para benim cebimden çıkmıyor nihayetinde, bir yerde bize ne zaten, ama şu tarz şeylere harcadıkları paraları kendileriyle baş başa kaldıklarında nasıl içselleştirebiliyorlar onun muhakemesini yapamıyorum. (aeg yorumu ekle: fakir olduğunuz için kanka o)

………….. niye ?
Zaten bunlar …………. !
Umarım ……

Bu kadın nasıl zengi oldu bi anda hayret ediyorum bi apartman dairesinde başlamıştı güzellik işineee...tam bi görgüsüz yakında altın sçtım diyip onuda çekip atar xd

1 günde 795bin harcama yapan birinin, 29bine çöp kovası alıyor olması beni şaşırtmadı. taharet musluğunun bile altın olduğu bir tuvalette, çöp kovası da bir zahmet swarovski olsun.flkgdj çok param olunca ben de alacağım kendime.

Geri