-
-
-
-
Fenerbahçe için en uygun teknik direktör sizce kimdir?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kesin mi? Kaynaklarda henüz net değil yazıyor.Mümkünse hiçbiri ama Aykut Kocaman oldu.
Ona başkanlık yakışır diye eklemedim.bence @angie olmalıdır. listeye eklenmemesi de haksızlık. hepsinden iyi çünkü
Ona başkanlık yakışır diye eklemedim.![]()
o iş sıkıntılı olur, 1 yıllık geldi bu yönetim, mali durum ortada takım üzerinde baskı çok fazla, yabancı hoca 1 yıla gelmez çok yıl imzalarsın başarısız olur yönetim değişir ise camış gibi tazminat alır yine sıkıntı yaşanır, o yüzden laf dinleyecek Aziz Yıldırımın dediğinden çıkmayacak birileri lazım buna, o yüzden Aykut gelir.Benim görüşüm ise yabancı olması yönünde... Yerli bir isim ile yol almak bana çok riskli geliyor.
O zaman bu sezon hedefte sadece lig maçları var çünkü yabancı bir isim olmadan Avrupa'da başarı çok zor. Sadece şampiyonluğu hedefliyorlar.o iş sıkıntılı olur, 1 yıllık geldi bu yönetim, mali durum ortada takım üzerinde baskı çok fazla, yabancı hoca 1 yıla gelmez çok yıl imzalarsın başarısız olur yönetim değişir ise camış gibi tazminat alır yine sıkıntı yaşanır, o yüzden laf dinleyecek Aziz Yıldırımın dediğinden çıkmayacak birileri lazım buna, o yüzden Aykut gelir.
en son avrupada başarılı olan hocan olacak takımın başında böyle düşünmemek lazım, Aykut hocaya çok sallıyolar da adam en yüksek gol ortalaması sahip hoca sanırım, bir görüp izlemek lazım ne oynayacağız sonra hep beraber eleştiririz gerekirse.O zaman bu sezon hedefte sadece lig maçları var çünkü yabancı bir isim olmadan Avrupa'da başarı çok zor. Sadece şampiyonluğu hedefliyorlar.
Kesine yakın kfjfjfKesin mi? Kaynaklarda henüz net değil yazıyor.