Fenerbahçe'nin teknik direktörü sizce kim olmalıdır?

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti

Teknik direktör kim olmalı?

• İsmail Kartal

Kullanılan: 0 0.0%
  • Aykut Kocaman

• Vincenzo Montella

• Kullanılan toplam oy
    2
Fenerbahçe için en uygun teknik direktör sizce kimdir?

images

Yılma Vural gelsin lan bir kere de nolacak anasını satayım, zaten burnumuz pohtan çıkmıyor, biraz da o dellensin kenarda filan.

Benim görüşüm ise yabancı olması yönünde... Yerli bir isim ile yol almak bana çok riskli geliyor.

Benim görüşüm ise yabancı olması yönünde... Yerli bir isim ile yol almak bana çok riskli geliyor.
o iş sıkıntılı olur, 1 yıllık geldi bu yönetim, mali durum ortada takım üzerinde baskı çok fazla, yabancı hoca 1 yıla gelmez çok yıl imzalarsın başarısız olur yönetim değişir ise camış gibi tazminat alır yine sıkıntı yaşanır, o yüzden laf dinleyecek Aziz Yıldırımın dediğinden çıkmayacak birileri lazım buna, o yüzden Aykut gelir.

o iş sıkıntılı olur, 1 yıllık geldi bu yönetim, mali durum ortada takım üzerinde baskı çok fazla, yabancı hoca 1 yıla gelmez çok yıl imzalarsın başarısız olur yönetim değişir ise camış gibi tazminat alır yine sıkıntı yaşanır, o yüzden laf dinleyecek Aziz Yıldırımın dediğinden çıkmayacak birileri lazım buna, o yüzden Aykut gelir.
O zaman bu sezon hedefte sadece lig maçları var çünkü yabancı bir isim olmadan Avrupa'da başarı çok zor. Sadece şampiyonluğu hedefliyorlar.

O zaman bu sezon hedefte sadece lig maçları var çünkü yabancı bir isim olmadan Avrupa'da başarı çok zor. Sadece şampiyonluğu hedefliyorlar.
en son avrupada başarılı olan hocan olacak takımın başında böyle düşünmemek lazım, Aykut hocaya çok sallıyolar da adam en yüksek gol ortalaması sahip hoca sanırım, bir görüp izlemek lazım ne oynayacağız sonra hep beraber eleştiririz gerekirse.

Teknik direktör Aziz Yıldırım arkaaşlar. Bunu hepimiz biliyoruz. Sadece pro lisansı olmadığı için pro lisanslı birini bulacak. O kişide idmanlarla falan ilgilenecek işte.

Her hafta Aziz Yıldırım 11 i yazıp verecek eline o da kulubede duracak işte.

Bunu kabul edecek kişiyle de anlaşacak. Kocaman makul bir isim bu anlamda.

Bence kimse gelmesin
Biz fenerbahceliler böyle iyiyiz hersene galatasaray ın sampiyonluklarını ağzı açık ızlemeye
Şimdı fenerbahce şampiyon olacak kim gidecek kutlamalara.
Değişim iyidir ama fazla değişimde göz yorar

Yapacak bir şey yok... Bir de böyle denesinler bakalım.

Aykut geldi diye haber gördüm sanki bir yerlerde de neyse.

2010 lar falan. Mizah Türkiye'de sözlüklerle falan yeni yeni evriliyor derken, o sıralar spor programlarında ciddi ciddi Aykut'un hiç gülmediği falan tartışılıyor derken o dönemin capsleri;

aykut-kocaman-in-cilgin-gol-sevinci_369266.jpg

aykut-kocaman-in-cilgin-gol-sevinci_409773.jpg

Geri