Fenerbahçeli sevgiliniz varsa?

• Kullanıcı Dem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
@yoSun hanım oysa ki biz Beşiktaş Jimnastik Kulübü 8 gol yediğinde üzülmüştük.
Sonuçta yurtdışında temsil ediliyorduk..

@yoSun hanım oysa ki biz Beşiktaş Jimnastik Kulübü 8 gol yediğinde üzülmüştük.
Sonuçta yurtdışında temsil ediliyorduk..
10 da yese kimse üzülmez numara yapmayalım 1000 kiside 1 kisi üzülür ben o üzülmeleri bırakalı çok oldu Srcn bey :) çünkü bu gözler facebookta profillerini benfica yapani da gördü atkı açanı da gördü...
En son burda ajax ve dortmund avatarları da yapıldı umrumda değil ben üzülmüyorum kimse de benim takımıma üzülmesin ülke puanı falan filan gibi sözlere de karnım tok:)

konuyu hortlatıp durmayın yaram deşiliyor... bi aziz yıldırım bi de benim hayatım hep fenerlilerle geçti. kıymetimizi bilmediler başkanım.... neyse fenerbahçe puan alsın bari madem yazdık.

• Beğen
Tepkiler: ne
Yirmi yıl hayatımda olsa, tesadüfen öğrenmemiş olsam hangi takımı tuttuğunu sormak aklıma gelmez galiba.

İlgi düzeyim.

@yoSun hanım, burada yapılanları görmedim, ben toplumsal düşünüyorum, neden yenilsin ki avrupa’da , ne kazancım olabilir… Ülke puanı karın doyurmuyor zaten futbol zevkinı artırıyor.
Sizin gibi düşünmüyorum.
Belkide sizde öyle düşündüğünüz için size öyle taraftarlar denk geliyor.herşey karşılıklı sonuçta..
Ama ben Avrupa da Bütün Türk takımlarının kazanmasını isterim.

@yoSun hanım, burada yapılanları görmedim, ben toplumsal düşünüyorum, neden yenilsin ki avrupa’da , ne kazancım olabilir… Ülke puanı karın doyurmuyor zaten futbol zevkinı artırıyor.
Sizin gibi düşünmüyorum.
Belkide sizde öyle düşündüğünüz için size öyle taraftarlar denk geliyor.herşey karşılıklı sonuçta..
Ama ben Avrupa da Bütün Türk takımlarının kazanmasını isterim.
Aman Bjkye olumsuz bişey söyleme yoSun u tutamayız yoksa haberin olsun. Ssjsjs

Bağdat caddesinde fenerbahçeli kızlar teklif ediyormuş doğru mu?
Yıllardır oralardayım hiç teklif edeni görmedim? acaba Fb dışındaki erkeklere teklif edip böbrekleri alıp satıyorlar mıdır? Bi teklif uğruna böbreklerden olmamak için uğramayın Bağdat Caddesine :)
Sarı kanaryalar özeldir, genelleme yapmamak lazım hocam.

Yıllardır oralardayım hiç teklif edeni görmedim? acaba Fb dışındaki erkeklere teklif edip böbrekleri alıp satıyorlar mıdır? Bi teklif uğruna böbreklerden olmamak için uğramayın Bağdat Caddesine :)
Sarı kanaryalar özeldir, genelleme yapmamak lazım hocam.
kızlar teklif ediyorsa bunda ne var ki =)

Fenerbahçeli sevgiliniz ya da eşiniz varsa maruz kalmak zorundasınızdır. Futboldan yıllar yıllar önce ümidini kesmiş olan kocamla Fenerbahçe basket maçlarına gideriz arada.
Benim gönlüm kırılmasın diye Beşiktaş basket maçına da götürür.

Kimin koocişi buuuu skfdljdslkf

Geri