ne
Elmas Üye
Konu kilitFenerbahçeli olmak, platonik aşık olmak gibidir.
Sevdikçe acı çekersin.
2 Acı çektik diye sevgimizden mi geçelim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konu kilitFenerbahçeli olmak, platonik aşık olmak gibidir.
Sevdikçe acı çekersin.
2 Acı çektik diye sevgimizden mi geçelim.
Gol avarajı kalktı, 1 farkla yenersek uzatmaya giderdi en azından.sorma. maçtan zaten ümidim yoktu da heriflerin gereksiz bi agresifliği var, ayar oldum. ulan zaten 3 gol avantajlısın neyin tatavası bu
Konu kilit
attık bi tane bakalımGol avarajı kalktı, 1 farkla yenersek uzatmaya giderdi en azından.
10 da yese kimse üzülmez numara yapmayalım 1000 kiside 1 kisi üzülür ben o üzülmeleri bırakalı çok oldu Srcn bey@yoSun hanım oysa ki biz Beşiktaş Jimnastik Kulübü 8 gol yediğinde üzülmüştük.
Sonuçta yurtdışında temsil ediliyorduk..
Aman Bjkye olumsuz bişey söyleme yoSun u tutamayız yoksa haberin olsun. Ssjsjs@yoSun hanım, burada yapılanları görmedim, ben toplumsal düşünüyorum, neden yenilsin ki avrupa’da , ne kazancım olabilir… Ülke puanı karın doyurmuyor zaten futbol zevkinı artırıyor.
Sizin gibi düşünmüyorum.
Belkide sizde öyle düşündüğünüz için size öyle taraftarlar denk geliyor.herşey karşılıklı sonuçta..
Ama ben Avrupa da Bütün Türk takımlarının kazanmasını isterim.
Aman Bjkye olumsuz bişey söyleme yoSun u tutamayız yoksa haberin olsun. Ssjsjs
Bende Beşiktaşı severim takım olarak ama Gs asla :XOlumsuzlukları insanlar yaratıyor yoksa Beşiktaş’ı severim güzel bir semtimiz, sık sık giderim.![]()
Yıllardır oralardayım hiç teklif edeni görmedim? acaba Fb dışındaki erkeklere teklif edip böbrekleri alıp satıyorlar mıdır? Bi teklif uğruna böbreklerden olmamak için uğramayın Bağdat CaddesineBağdat caddesinde fenerbahçeli kızlar teklif ediyormuş doğru mu?
kızlar teklif ediyorsa bunda ne var ki =)Yıllardır oralardayım hiç teklif edeni görmedim? acaba Fb dışındaki erkeklere teklif edip böbrekleri alıp satıyorlar mıdır? Bi teklif uğruna böbreklerden olmamak için uğramayın Bağdat Caddesine
Sarı kanaryalar özeldir, genelleme yapmamak lazım hocam.