Fenerbahçeli sevgiliniz varsa?

• Kullanıcı Dem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 24 gün önce görüldü
Hakikaten ya adamları para olarak görmekten vazgeçin Sjsjssj

helal işte doğru yorum budur.biz zaten Fenerbahçeliyiz hayatımız kaymış bizi sevin,kıymayın bize.nedir bu para para par :P :P
Hayatın geneli öyle sırf paraları var diye kimler ne ilgi görüyor bak şeyi hatırla Ali ağaoğlu adam da görsel yoktu ama çıktığı yada işte karısı sevgilisi hepsi su gibi paranın sesi hoş Divine bey demek ki Sjssj

Hayatın geneli öyle sırf paraları var diye kimler ne ilgi görüyor bak şeyi hatırla Ali ağaoğlu adam da görsel yoktu ama çıktığı yada işte karısı sevgilisi hepsi su gibi paranın sesi hoş Divine bey demek ki Sjssj
bunun farkındayım,parası olup kafası çalışmayan,basit erkekler çok var piyasada,parasıyla herşeyi yapabileceklerine inanan. para iyidir,çok param olsa dünyayı gezerim sevgili falan aramam.

Bizim damat fenerbahce'yi tutuyo. kiz kardesime fb sweater almis. kardesimi o sweaterle gorunce sasirmistim, yuh beeeee demistim. sonra baktim ki, bizim damat da ts sweater giyinmis, icim rahatladi. real love

Yok..

Galatasaray'lı da yok.. hatta Uşakspor'lu bile yok.

Hiç fenerbahçeli kız arkadaşım olmadı.

erkenden uyumasını sağlayın çünkü bu gece 11'de maç var, fenerbahçe kanseri nüksedecek.

Fenerbahçeli olmak, platonik aşık olmak gibidir.
Sevdikçe acı çekersin.
2 Acı çektik diye sevgimizden mi geçelim.

• Beğen
Tepkiler: ne
Geri