Fenerbahçe'de Jose Mourinho dönemi sona erdi!

Konu sahibi son olarak 39 gün önce görüldü
@Lefty harici bayram sevinci yaşıyor.
Lefty "sayın teknik direktörümüz açıklamada bulundu" diye başlık açmaya devam edemeyecek diye üzgün hahhahaa :D
Amrabat simanski ve fred de gidecek
Ali de gidecek.

geldiği gün söylemiştim doğru isim değil diye. bıraktığı enkaz ne olacak peki? bu daha başlangıç.

Herif tazminat milyoneri maşallah. Demekki keriz bayağı çokmuş.

Yahu kime soruldu şekerim! Kime?

Mukaveleyi yırtmışlar mı? Geri yapıştırsınlar hemen. Daha bir selfie bile yapamadık hocayla fırsat bulup. Formamızı bile imzalatamadık.

Bak kızıştırmayın beni, çok fena olur. Kızışmış kedi ne yapar sizi bilmiyorsunuz. Delirtmeyin beni!

Ayrıca Fenerium'da kedi maması da satılsın. Vizyon sahibi olun azcık.

@Lefty harici bayram sevinci yaşıyor.
Lefty "sayın teknik direktörümüz açıklamada bulundu" diye başlık açmaya devam edemeyecek diye üzgün hahhahaa :D
Amrabat simanski ve fred de gidecek
Ali de gidecek.
Sezon sonu böyle bir değişiklik yapılsa anlarım ancak bu şekilde takıma tam bir sezon kaybettirilecek ve sen buna sevinmeye devam edebilirsin.

Mourinho gibi bir ismi gözden çıkartıp da yerine kimi getirecekler? Eski isimleri unutun, olmamış bir şey defalarca denense de benzer sonuç değişmez.

Şimdilik sevinebilirsin ancak ilerleyen günlerde bu kararın takıma büyük zarar verdiğini göreceksin, dilerim küçük bir olasılık da olsa ben yanılırım da bu yorumu alıntı yaparsın.

Geri