Fenerbahçe'de Jose Mourinho dönemi sona erdi!

Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
Fenerbahçe'de Jose Mourinho dönemi sona erdi. Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takımımızın 2024-2025 sezonundan itibaren teknik direktörlük görevini yürüten Jose Mourinho ile yollarımız ayrılmıştır. Kendisine bugüne kadar takımımız için verdiği emekler için teşekkür eder, gelecek kariyerinde başarılar dileriz." denildi.

KAYNAK

Hiç olmadı bence ve bu da Dzeko gibi yanlış karar.:(

Hiç olmadı bence ve bu da Dzeko gibi yanlış karar.:(

gönülden bir fenerbahçe taraftarı olarak bu düşüncene katılmıyorum saygı değer Lefty Mourinho ile çıktığımız geçen seneki tüm derbiler de ezildik , ben hiç bir zaman hiç bir derbide ezildiğimizi bilmiyorum 4 , 3 pancu nun kaleye geçtiği beşiktaş maçında bile kaybettik ama ezilmemiştik..
ilerleyen yakın zamanda yanıldığını göreceksindir, tekrardan bu konuyu gündeme getiririz..

Iki gün önce Kerem 25 milyon € ve bugün de Moirinho en az 10 milyon € kazık attı. Koç Ali resmen zarar makinası. Kendini beğenmiş birisini ülkeye getirmek de ayrı bir ahmaklıktı.

E biz çok önceden söyledik sözlükte de, neyse şimdi uğraşamicam. Bir bok biliyormuş gibi gezinmeye devam etsin Fenerliler. Ay üzüldüm gelin lan Fenerliler.

tenor.gif

gönülden bir fenerbahçe taraftarı olarak bu düşüncene katılmıyorum saygı değer Lefty Mourinho ile çıktığımız geçen seneki tüm derbiler de ezildik , ben hiç bir zaman hiç bir derbide ezildiğimizi bilmiyorum 4 , 3 pancu nun kaleye geçtiği beşiktaş maçında bile kaybettik ama ezilmemiştik..
ilerleyen yakın zamanda yanıldığını göreceksindir, tekrardan bu konuyu gündeme getiririz..
@Lefty olaylara duygusal bakıyor objektif değil.

Sanmam ancak yaşayıp görelim, çok daha kötü bir tablo bizi bekliyor maalesef.:(

Kaptı mı bir 50 milyon euro daha, keriz yoluyor bu adam :D

Screenshot_20250829_085954_Chrome.jpg

görende geçmişinde hiç bir yabancı hocaya tazminat ödememiş sanacaklar.. yapmayın gözünüzü seveyim ..
arşiv Allahtan herseyi kayıt ediyor..

Hayırlı olsun.
size de selam akbabalar jfjfjf

JOSE MOURİNHO TAZMİNATI NE KADAR?

Jose Mourinho'nun sözleşmesine göre Fenerbahçe, Jose Moruinho'ya 15 milyon Euro tazminat ödeyecek. Portekizli teknik adam başka bir takımla anlaşsa dahi sarı-lacivertlilerin bu tazminatı ödemek zorunda olduğu iddia edildi.

asıl konu buradaymış, diğer konularda takılıyorum.

Geri